Xiaomi VP, Xiaomi Mi 10’da Zoom Kamerayı İki Farklı Örneği İle Takıyor

Xiaomi VP, Xiaomi Mi 10'da Zoom Kamerayı İki Farklı Örneği İle Takıyor

Xiaomi Mi 10’un etkileyici bir tasarıma sahip olacağı aşikar. Ancak bunun yanında diğer bir husus ise, zoom kamerasının dikkat çekici bir etkiye sahip olduğu. Xiaomi bunun için iki farklı fotoğraf yayımladı ve fotoğraflar dikkatli bir şekilde incelendiğinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğu anlaşılıyor.

Redmi ve Xiaomi VP’nin Genel Müdürü konumunda olan Lu Weibing, yayımlanan fotoğrafların etkileyici bir zoom aralığına sahip olduğunu söylüyor. Aynı zamanda Pekin’de kar yağmasının, fotoğrafların zoom seviyesinin biraz daha düşük görünmesine sebep olabileceğini de söyledi.

Bu fotoğrafların çekildiği telefonun hangisi olacağı yönünde ortada pek çok farklı iddia mevcut. İddialara bakıldığında telefonun Xiaomi Mi 10 Pro olabileceği söyleniyor ancak Xiaomi Mi 10 olma olasılığı da oldukça yüksek. 108 MP bir kameraya sahip olduğu bilinen bir gerçek olduğu için, telefonun kamerasına yönelik olan beklentiler de oldukça yüksek. Zoom kamera ile ilgili net bir söylem bulunmadığı için, kesin yargılar çerçevesinde iddiaları ortaya koymak doğru sonuçları ortaya çıkarmayacaktır.

Xiaomi VP Zoom Kamerayı Xiaomi Mi 10’da Ön Plana Çıkardı

Xiaomi Mi Note 10’da 5x zoom olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede Xiaomi Mi 10, Mi Note 10’dan 5x zoomu alabilir. Buna ek olarak farklı bir model de alınabilir. Ancak Mi Note 10 ile ilgili zoom kamera özelliklerinden detaylı bir şekilde yararlanılabilir. Fotoğraf dosyaları ile ilgili net bir bilginin bulunmadığını da sizlere söyleyebiliriz. Çünkü bu değerleri ortaya koyacak herhangi bir EFIX bilgisi bulunmuyor. Tüm bu detaylar göz önünde bulundurulduğunda, detaylı bir anlatımın uygun olmayacağı da kesin.

Xiaomi Mi 10 ile beraber ilerleyen zamanlarda Redmi K30’un da tanıtımının yapılacağını biliyoruz ve bu serinin de Xiaomi Mi 10 kadar ses getireceğini söyleyebiliriz. Bu serinin 64 MP kamera içereceği biliniyor ve telefoto içermeyecek bir kamera olacağı da söyleniyor. Tüm bunlara ek olarak Xiaomi Mi 10 serisinin 13 Şubat tarihinde tanıtımının yapılması bekleniyor. Bu tanıtım ile telefonun tüm detaylarından en ince ayrıntısına kadar haberdar olunmuş olacak.