Xiaomi Mi Mix Alpha Hindistan’a Geliyor

Xiaomi Mi Mix Alpha Hindistan'a Geliyor

Xiaomi’nin en önemli adımlarından biri olan Xiaomi Mi Mix Alpha, inanılmaz tasarımı ve özellikleri ile Xiaomi kullanıcılarının dikkatini çekmişti. Aynı zamanda dünyada yankı uyandıran telefon, katlanabilir olma özelliği ile sektördeki rekabette oldukça iyi bir durumda.

Geleceğin en tasarımsal telefonları arasında gösterilen Xiaomi Mi Mix Alpha, artık Hindistan’da satışa sunulacak. Uzun zamandır beklenen bu haber, Xiaomi kullanıcıları tarafından oldukça memnuniyetle karşılandı. Bu alanda çalışan markalar ve firmalar, katlanabilir telefon pazarından önemli bir yere sahip olma peşinde koşarlarken, Xiaomi Mi Mix Alpha kendi niş pazarını oluşturuyor. Bu sebeple katlanabilir telefon pazarında Xiaomi’nin ulaşması beklenen noktaya ulaşabilecek pek fazla telefon markası görünmemektedir.

Kendi niş pazarına uygun bir akıllı telefon olması beklendiği için, her noktada kolay bir ulaşım olması beklenmiyor. Bu nedenle bir sınırın olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır. Ancak bu duruma şuan net bir şey söylenemediği için, Xiaomi Mi Mix Alpha’nın resmi satışı ile bazı detaylar ön plana çıkacak.

Xiaomi Mi Mix Alpha Hindistan’da Satışa Sunulacak

Şuan için bazı Xiaomi mağazalarında denenebilen ve yalnızca kontrol edilebilen Xiaomi Mi Mix Alpha, satışa sunulması merakla beklenen telefonlar arasında yer alıyordu. Aynı zamanda pahalı olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefon, niş pazarda sınırlı bir sayıda satışa açık olacak. Bu sebeple meraklılarının biraz hızlı olması gerekiyor. Ancak elbette ki şuan için uluslararası pazara açılmayan telefon, Çin dışında ilk kez Hindistan’da gelecek.

Xiaomi’nin resmi Hindistan hesabında ortaya çıkan ve açılış sayfasındaki detaya göre Xiaomi Mi Mix Alpha’nın Hindistan’da da gelmesi beklenmektedir. Xiaomi’nin bu hususta herhangi bir adım attığını da net bir şekilde söylemek de mümkün değil. Bu nedenle ilerleyen günlerde daha anlamlı ve sonuç odaklı adımların atılması da beklenmektedir. Ancak Çin’den sonra Xiaomi Mi Mix Alpha’nın Hindistan’da da piyasaya sürülmesi beklenmektedir.

Buna ek olarak Xiaomi Mi 10 serisinin hızlı bir şekilde tanıtılması ve büyük bir beğeni toplaması, Xiaomi’nin elini de güçlendirmektedir. Elbette ki ilerleyen günlerde Hindistan’da satışa sunulup sunulmayacağını da net bir şekilde öğreneceğiz.