Xiaomi Mi 10 Wi-Fi 6’yı Destekleyecek

Xiaomi Mi 10 Wi-Fi 6'yı Destekleyecek

Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtımı için beklenen süre geçtikçe, yeni iddialar da ortaya atılmaya devam ediyor. Son iddialar arasında yer alan Wi-Fi 6 desteği, resmi bir halde Xiaomi tarafından da söylendi. Bu nedenle Xiaomi Mi 10 serisini bekleyen teknoloji tutkunları da heyecanlanmış oldu.

Bekleyiş yalnızca Xiaomi Mi 10 serisi ile ilgili değil, bunun yanında aksesuarlar da dikkat çekmeye devam ediyor. Bu nedenle telefonun yan ürünler ile de dikkat çekmesi, meraklı olan bekleyişi de bu çerçevede artırmış oluyor. Bahsedilen bu yan ürünler, yani aksesuarlardan biri, Wi-Fi 6 olarak dikkat çekiyor. Üstelik Wi-Fi 6’yı destekleyecek yeni bir yönlendirici de telefonu ön plana çıkaran değerler arasında.

Güncelleme ile ilgili herhangi bir kuşkunuz bulunuyorsa, Xiaomi Mi 10’un resmi tanıtımında onaylanacak bağlantı standardını kontrol edebilirsiniz. Üstün teknolojileri de içerisinde barındırması beklenen telefon, yakında gerçekleştirilecek tanıtım ile pek çok özelliğini de kullanıcı adaylarına sunmuş olacak. Bu nedenle Xiaomi Mi 10 serisinin meraklı bekleyişi sürmeye devam ediyor. Telefonun tanıtımı ise 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Tanıtımın gerçekleştirileceği yer ise Çin değil. Koronavirüs sebebi ile tanıtım İspanya’nın Barcelona şehrinde yapılacak.

Xiaomi Mi 10 Serisi Aktif Özellikler İle Geliyor

Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile gelecek olan Xiaomi Mi 10, Wi-Fi 6 destekleyici olarak da geldiği için, bekleyenleri heyecanlandırmış durumda. Aynı zamanda Wi-Fi 6 teknolojisine tamamen entegre olacak telefon, aktif ve profesyonel özellikleri de bünyesinde barındıracak. IEEE özel bir gövde ile sunulan Wi-Fi 6, tamamen yeni teknoloji standartlarına göre hazırlanmıştır. Aynı cihaza pek çok cihaz tarafından bağlanılma durumunda aktif özellikleri bünyesinde barındırdığı için, doygunluk seviyesi de en üste çıkmıştır. Bu nedenle Xiaomi Mi 10 serisi kadar aksesuar ile alt elemanları da dikkatlerden kaçmıyor.

Enerji tüketimi hızı ile ilgili bir durumla karşı karşıya kalındığı için, veri tasarrufu durumu Wi-Fi 6 teknolojisinde önemli bir yere sahip. Ancak her ne olursa olsun, Xiaomi Mi 10 serisinin yakında duyurulması, akıllı telefon pazarındaki rekabeti biraz daha kızgın hale getirecek.