Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro Poster Üzerinde Görüntülendi

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro Poster Üzerinde Görüntülendi

Uzun zamandır tanıtımı beklenen seri olan Xiaomi Mi 10 akıllı telefon serisi, farlı bir şekilde tekrar görüntülendi. Buna göre Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro poster üzerinde görüntülenerek, farklı şekillerde yorumlanmasına sebep oldu.

Bildiğiniz üzere Xiaomi Mi 10 serisi üzerine uzun bir süredir çeşitli sızıntılar ortaya atıldı. Bahsedilen sızıntıların kimi gerçeği yansıtsa da, kimisi bu çerçevede bir gerçek olmadığını ortaya koydu. Ancak telefonlar üzerine ortaya atılan iddialar ve görsellere bakıldığında, bizleri harika bir serinin karşılayacağını net bir şekilde söyleyebiliriz. Daha önceki yazımızda da bahsettiğimiz gibi, bu tasarım harikası olacak telefonların çıkış tarihi de 13 Şubat olarak belirlendi. Henüz net olarak bu tarih açıklanmasa da, önemli kaynaklar tarihin 13 Şubat olacağını söylüyor. Tarih ile ilgili tüm detayları bahsedilen yazımızda görebilirsiniz.

Daha önce bir afiş ile Mi 10 serisinin bazı detaylarını görmüştük ancak bu poster diğerlerinden daha farklı. Çünkü yeni sızıntısı sağlanan posterde, iki farklı telefon olduğunu görebiliyoruz. Bunlar elbette ki Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro. Maviye benzer bir renge sahip olan telefon Xiaomi Mi 10 Pro olarak karşımıza çıkmakla beraber, yeşil olan telefonun Xiaomi Mi 10 olduğunu söyleyebiliriz. Xiaomi Mi 10’un dört farklı keskin nişancıya sahip kamerası bulunuyor. Ancak Xiaomi Mi 10 Pro’daki gibi 2 ve 3. kamera arasında herhangi bir sensör yerleştirilmemiş.

Yeni Tanıtım Posteri İle Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro

Bundan önce pek çok farklı görsel ile Xiaomi Mi 10’un detaylarını öğrenmiştik. Genel anlamda tek plaka üzerine yerleştirilen bu telefon, ilk defa bu posterdeki gibi bir görüntüye sahip. Buraya bakıldığında ise telefonların daha net bir şekilde görüldüğünü fark edebiliyoruz.

Aynı zamanda posterde bize dönük tarafta kavisli bir ekranın bizlere gösterildiğini görebiliyoruz. Üstelik bu ekranın sol üst köşesinde delik olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Ortaya çıkan posterde dikkat çeken bir diğer detay ise Xiaomi Mi 10 duo – Qualcomm Snapdragon 865 SoC desteğidir. Aynı zamanda 5G desteğine ek olarak 8K video kaydı imkanı da bulunuyor. Son olarak 50x hibrit bir zumun bulunduğunu sizlere söyleyebiliriz.