Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro 108 MP Kameraya Sahip Olabilir

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro 108 MP Kameraya Sahip Olabilir

Xiaomi’nin en üst düzey telefonları arasında yer alan Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro, aktif özellikleri ile kullanacak olan teknoloji tutkunlarına pek çok avantaj sunacak. Bu avantajlardan yararlanılması için kesin bir tarih bulunmasa da, telefonun resmi tanıtımının 13 Şubat’ta gerçekleştirilmesi bekleniyor.

5G teknolojisi ile entegre bir gelişim perspektifine sahip olacak telefonlar, Qualcomm Snapdragon 865 tarafından desteklenecek. Bununla beraber sızdırılan görseller, ortaya atılan iddialar ve daha fazlası, telefonların 108 MP kameraya sahip olabileceklerini gösteriyor. Oldukça büyük bir çözünürlük derecesi olduğu için, telefonların resmi tanıtımının gerçekleştirilmesi merakla bekleniyor. Bununla beraber telefonların neden 108 MP kameraya sahip olacaklarına yönelik iddialara göre de bazı detaylar ön plana atıldı.

Xiaomi, geçtiğimiz yılın Kasım ayında Xiaomi Mi CC9 Pro’yu bildiğiniz üzere piyasaya sürmüştü. Uluslararası anlamdaki pazarlar ise Mi 10 Pro ile beraber Mi Note 10’u aldılar. Bu pazarlara sunulacak telefonların özellikleri de muadilleri gibi etkin oldular. Daha Mi 10 Pro resmi şekilde tanıtılmasa da, uluslararası pazarda büyük ses getirmesi bekleniyor. Burada bahsedilen cihazların piyasaya sürülmelerine yönelik bilgiler gerçekleşmeden önce; Umi, Draco, Tucana ve Cmi kod adları ile belirlenen dört farklı akıllı telefon, 108 MP kameralara sahip olacağı önceden belirlenmişti. Belirtilen kod adları ise Mi Gallery uygulaması sayesinde ortaya çıkarıldı.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro Eşsiz Özelliklere Sahip

Mi Note 10’un kod adının Tucana olduğu tespit edilmişti. Draco telefonu da Mi Mix Alpha olarak belirlenmişti ve bu telefonun tanıtımı da bildiğiniz üzere gerçekleştirilmişti. Ancak Umi ve Cmi kod adlı telefonların hangisi olduğuna yönelik bilgiler ise gizliliğini korumuştu. Bu iddiaları ortaya atan yayın ise, Umi kod adının Xiaomi Mi 10 için, Cmi kod adının da Xiaomi Mi 10 Pro için belirlendiğini söyledi. Bu nedenle Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun 108 MP kameralara sahip olacağı iddia edilmektedir. İddiaların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ise ilerleyen günlerde gerçekleştirilen Xiaomi Mi 10 serisi tanıtımı ile tüm detayları çerçevesinde ortaya çıkacak.

Exit mobile version