Xiaomi Mi 10 Tanıtımı 13 Şubat’ta Gerçekleştirilebilir

Xiaomi Mi 10 Tanıtımı 13 Şubat'ta Gerçekleştirilebilir

Aylardır beklenen Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtımı, resmi olmamakla beraber gelen sızıntılara göre 13 Şubat’ta gerçekleştirilebilir. Büyük ihtimalle bu tarihte bir yanlışlığın olmayacağı düşünülmektedir.

Çin’in destekçi firmalarından biri, Xiaomi Mİ 10 serisinin geleneksel bir tanıtım faaliyetiyle duyurulmayacağını iddia etti. Yani fiziksel bir tanıtım etkinliği olmayacağı düşünülüyor. Elbette ki bu hususun en önemli sebebi, Koronavirüs. Koronavirüs’ün Çin’de her geçen sürede hızla yayılması ve ölen kişilerin sayısının artması, tanıtımın da geleneksel boyutta olmayacağını gösteriyor. Bunun için destekçi firmanın iddia ettiğine göre tanıtım çevrimiçi bir faaliyet ile gerçekleştirilebilir. Böylece bir topluluk ile karşı karşıya kalınmamış olur. Çünkü herhangi bir topluluk, virüsün hızla yayılmasına sebep olabilir.

Gerçekleşen sızıntı, serinin 13 Şubat’ta tanıtılacağını gösteriyor ancak bunun yanında bir diğer değer ise serinin içerisinde telefonların piyasaya çıkarılacağı tarih. Bahsedilen sızıntının içerisinde bu detaylara da yer verilmiş durumda.

Xiaomi Mi 10 Çıkış Tarihi

Ortaya atılan iddiaya bakıldığında, Xiaomi Mi 10’un J1J1, Xiaomi Mi 10 Pro’nun ise J1J2 model numarası ile piyasaya sürüleceği söylenmektedir. Aynı zamanda Xiaomi, Mi 10 için 7 Şubat’taki lansman etkinliğinde, serinin tanıtımının yapılacağı tarihi de açıklanması beklenmektedir.

Aynı zamanda serinin diğer telefonlarının rezervasyonlarının gerçekleştirilmesi için belirlenen zaman ise 10 Şubat. Bununla beraber Xiaomi şirketi, 13 Şubat tarihinde telefonların resmi satış tarihini de açıklayacak. Bu tarihteki açıklamada telefonların satış detaylarının tamamının de öğrenilmesi beklenmektedir. Akabinde gerçekleştirilen rezervasyonlar için belirlenen bir ücret de var. Bu ücret ise 100 Yuan. 100 Yuan karşılığında rezervasyon işlemini gerçekleştirebiliyor, telefonun kalan ücretini de satın aldığınızda ödüyorsunuz.

Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 akıllı telefonların satış tarihleri de tam olarak netleşti. Buna göre Xiaomi Mi 10 Pro 18 Şubat’ta satışa sunulacakken, Xiaomi Mi 10 ise 14 Şubat’ta tarihe sunulacak. Serinin diğer detaylarının öğrenilmesi veya herhangi bir ertelemenin olup olmayacağını ilerleyen günlerde hep birlikte öğreneceğiz. Çünkü Çin’deki Koronavirüs salgını her geçen sürede hızla ilerliyor ve bu hususlarda bir önlem alınmaya çalışılıyor.

Exit mobile version