Xiaomi Mi 10 Serisinin Resmi Tanıtımı 23 Şubat’ta

Xiaomi Mi 10 Serisinin Resmi Tanıtımı 23 Şubat'ta

Uzun bir süredir teknoloji dünyasını ilgilendiren ve çıkış tarihi merakla beklenilen Xiaomi Mi 10 serisi artık resmi olacak. Yapılan resmi paylaşıma göre serinin 23 Şubat’ta resmi olması beklenmektedir.

Yeni nesil amiral gemisi olan telefonlar, teknoloji tutkunlarını her geçen gün heyecanlandırmaya devam ediyor. Telefonun tasarımı, özellikleri ve meraklandırması, beklentileri de bu çerçevede artırdı. Bunun yanında diğer bir durum ise tanıtımın Çin’de yapılacağı idi ancak böyle bir durum gerçekleşmeyecek. Çünkü tanıtımın İspanya’da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bunun en önemli sebebi de, Koronavirüs salgınının her geçen gün yayılması.

Gönderilen davetiyeler çerçevesinde bakıldığında, artık Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun tanıtımı yapılacak. Koronavirüs sebebi ile Çin’de gerçekleştirilmeyecek olan tanıtım, İspanya’nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek. Telekom sektörünün en büyük etkinliği kapsamına girecek olan Mobil Dünya Kongresi 2020’nin öncesinde Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtımı nihayete erdirilecek.

Beklentileri Fazlasıyla Karşılayacak Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro Tanıtılıyor

Xiaomi tarafından paylaşılan davet görseline bakıldığında, tanıtımın 23 Şubat’ta gerçekleştirileceği yazıyor. Tanıtımın Xiaomi Mi 10 serisine ait olduğunu ima eden 10 rakamı da görselin sağ tarafına iliştirilmiş. Bununla beraber optik zoom özelliğini taşıyacak olan telefon için, görselde bir kamera merceği grafiğine dikkat çekilmiş.

Hem Xiaomi Mi 10, hem de Xiaomi Mi 10 Pro Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile güçlü hale getirilecek ve bu hareket telefonları önemli bir konumda tutacak. Aynı zamanda bu serideki cihazların %50 daha hızlı veri sağlaması ve %20 enerji yönünden daha verimli olması doğrulamış durumda. LPDDR5 RAM bu avantajları serideki cihazlara aktif bir şekilde sağlayacak.

Ortaya atılan iddialar ve yayılan söylentilere bakıldığında, telefonun olağanüstü özelliklere sahip olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Özellikle Pro modelinin 16 GM RAM ile 512 GB depolama alanına sahip olması, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırmış durumda. Bunun yanında etkin bir kamera özelliğine sahip olacak telefonlar, 108 MP kamera ile donatılmış durumda. 23 Şubat’a kadar pek çok sızıntının da çıkması beklenirken, bunun yanında diğer bir husus da tanıtımın merakla bekleniyor olacağı.

Exit mobile version