Xiaomi Mi 10 Pro’nun Yeni Sürümü Bugün Satışa Çıkacak

Xiaomi Mi 10 Pro'nun Yeni Sürümü Bugün Satışa Çıkacak

Xiaomi Mi 10 serisinin her geçen gün popülerliğinin artması ve bunun yanı sıra sürümlerinin de farklılaşması, kullanıcıların elbette ki hoşuna gitti. Her ne olursa olsun önemli bir değer ile ön plana çıkan seri, yeni sürümleri ile satışa çıkmaya başlayacak.

12GB RAM ve 512 GB depolama alanının bulunduğu sürüm, Xiaomi Mi 10 Pro’yu oldukça ön plana çıkardı. Bunun yanında diğer etkin özelliklerin de bulunması, Xiaomi tutkunlarının hoşuna gitmiş durumda. Piyasaya sürülmesi beklenen modelin özellikleri göz doldururken, bazı mecralardan satışı gerçekleştirilecek. Şuan için Çin’de Koronavirüs salgının devam etmesi sebebi ile satışın fiziksel olarak gerçekleştirilmeyeceği biliniyor. Özellikle Pro varyantının çok tutulacağının düşünülmesi gerekçesi ile de pek çok çevrimiçi mecradan Xiaomi Mi 10 Pro satışı başlayacak.

12 GB RAM ile 512 GB depolama alanının bulunduğu telefon, 25 Şubat tarihinde satışa başlayacak. Satış için belirlenen rakamın hızlı bir şekilde tükenmesi de bekleniyor. Öte yandan diğer beklenen husus ise telefonun fiyatının ne kadar olacağı. Şirket bu çerçevede telefonun fiyatını da belirlemiş durumda. Orta sınıfa hitap eden bir telefon olmadığı da ortada. Çünkü telefonun satışa sunulacağı fiyat 5999 Yuan. Bu da 853 Dolar’a tekabül ediyor.

Xiaomi’den Flaş Satış Hamlesi

Xiaomi Mi 10 ile beraber çıkan Xiaomi Mi 10 Pro, satışları ile Xiaomi tutkunlarını memnun etti. Ancak telefonun orta sınıfa hitap etmemesi bazı ön yargıları ortaya çıkarsa da, telefonun tasarımı ve özelliklerinden tatmin olan teknoloji tutkunları bunu pek önemsemiyor. Çünkü telefonun yeni sürümü oldukça avantajlı. Bu sürüm 12 GB RAM ile beraber 512 GB depolama alanı ile gelecek. Bu özellikler telefonun tercih odağı olmasına sebep oluyor.

İlerleyen günlerde yeni sürümlerin tekrar tekrar çıkması beklenirken, bu varyantın tutumuna bakılarak hareket edilecek. Bu şekilde Xiaomi şirketinin elde ettiği fayda da artmış olacak. Ancak her ne kadar düzenli satış stratejileri ön plana çıksa da, teknoloji tutkunlarının Xiaomi Mi 10 serisine olan ilgisi büyük. Bu ilginin ilerleyen zamanlarda daha fazla artması da beklenen diğer durumlar arasında.