Xiaomi Mi 10 Pro Yeni Güncelleme Sonrasında AnTuTu’da Rekor Kırdı

Xiaomi Mi 10 Pro Yeni Güncelleme Sonrasında AnTuTu'da Rekor Kırdı

Xiaomi akıllı telefon üreticisi, son zamanlarda sıklıkla satışa sürdüğü ve satış rekoru kırdığı Xiaomi Mi 10 Pro için yeni bir güncelleme yayımladı. Bu güncellemenin getirdikleri ortada ancak en büyük başarısı AnTuTu’dan geldi.

V11.0.7.0.QJACNXM MIUI güncellemesi Xiaomi Mi 10 Pro’ya yavaş yavaş entegre olmaya başlamış durumda. Bu güncellemenin getirdiği başarılar arasında göze çarpan ise AnTuTu oldu. AnTuTu’dan elde edilen başarı ise 600.000 olarak dikkat çekiyor. AnTuTu’nun bir kıyaslama yazılımı olarak bilinmesi de elde edilen başarıyı artırmış durumda. Yazılım bünyesinde belirlenen puan 600.000 olmasına karşın, Xiaomi Mi 10 Pro yeni güncelleme ile bu puanı çoktan hak etti.

Xiaomi Mi 10 serisine özel olarak gelen yeni güncelleme, GPU olarak adlandırılan “Grafik İşlemci Birimi” için pek çok sürücüyü içerisinde barındırıyor. Bu durum da Qualcomm Snapdragon 865 olarak bilinen işlemci ile yamaların gerçekleştirilmesine olanak sağlar. Optimizasyon ile iyileştirmelerin tamamı periyodik olarak bir düzen çerçevesinde gerçekleşir. Bu nedenle güncellemenin Xiaomi Mi 10 Pro’ya kattıkları ise oldukça önemli bir değer oluşturacak.

Xiaomi’nin Yeni Güncellemesinin Getirdikleri

Xiaomi Mi 10 serisine entegre olarak gelen güncelleme bazı değerleri ön plana çıkarıyor ve bu değerler çerçevesinde iyileştirmeler de telefon kullanıcıları için özellikli sonuçları doğuruyor. Peki, Xiaomi Mi 10 Pro’ya gelen bu güncellemenin telefona kattığı iyileştirmeler nelerdir?

Güncellemenin getirdikleri ortada ancak bundan daha önemli olan durum, güncelleme sonucunda elde edilen AnTuTu performans testinin başarısı. Bu başarı çerçevesinde Xiaomi Mi 10 Pro 600.000 puan elde etti. Xiaomi Mi 10 Pro’nun AnTuTu testinde bu kadar başarı alması, bugün gerçekleştirilecek olan satışta bazı olumlu istatistikleri de ortaya çıkaracak.