Xiaomi Mi 10 Pro 8 GB RAM İle GeekBench’te Çıktı

Xiaomi Mi 10 Pro 8 GB RAM İle GeekBench'te Çıktı

Xiaomi Mi 10 serisinin resmi tanıtımının yapılacağı tarih açıklandıktan sonra, çeşitli iddialar ve tespitler de ortaya atıldı. Bu tespitlerden birisi, Xiaomi Mi 10 Pro’nun GeekBench platformunda yer almasıdır. Ancak beklenenin aksine bu platformda, 8 GB RAM ile yer aldı.

Xiaomi’nin resmi olarak 23 Şubat’ta Xiaomi Mi 10 tanıtımı yapacağı bilgileri geldi ve Mi 10 ile beraber Xiaomi Mi 10 Pro’nun da geleceğini biliyoruz. Resmi bir şekilde açıklandıktan sonra heyecan doruğa çıktığı için, önemli bilgiler ve iddialar da bu çerçevede kontrol edilmeye başlandı. Ancak şaşırılan konu, Xiaomi Mi 10 Pro’nun 8 GB ile GeekBench’te çıkması oldu. Çünkü bu telefonun 16 GB RAM ile piyasaya sürüleceği düşünülmekteydi.

GeekBench veritabanında tespit edilen Xiaomi Mi 10 Pro’nun önemli ve tasarım açısından değişken özellikleri içerisinde barındırması planlanıyor. Çünkü amiral gemisi telefonları olan Xiaomi Mi 10 serisi, her anlamda Xiaomi’nin en önemli telefonları arasında yer alıyor.

Cihazın kısa bir süre önce yüklendiği biliniyor ve temel varyantta olduğu gibi 8 GB RAM ile eklenmiş. Ancak önemli söylentilere göre Xiaomi Mi 10 Pro’nun 16 GM RAM ile 512 GB depolama alanında sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu tür söylentilerin ilerleyen günlerde farklılaşması da beklenen durumlar arasında yer almaktadır.

Xiaomi Mi 10 Pro ve Model Özellikleri

Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümüne sahip bir şekilde kutudan çıkması beklenen telefon, önemli özellikleri de içerisinde barındıracak. Telefonun en önemli özellikleri arasında sürümü bulunsa da, yüksek depolama alanına ve RAM kapasitesine sahip olduğunu da net bir şekilde söyleyebiliriz.

Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile güçlendirilmesi beklenen Xiaomi Mi 10 Pro, kavisli bir ekrana da sahip olacak. Ekran özellikleri açısından da oldukça etkin olan telefon, kullanıcıların tercih etme odağında yer alacak gibi görünüyor. 66W hızlı şarj teknolojisi oldukça önemli bir özellik ve diğer telefonlardan Xiaomi Mi 10 Pro’yu ayırıyor. Tüm bu özelliklere ek olarak pek çok özelliği de içerisinde barındıracak olan telefon, tanıtımına kadar belirli özellikler ile yeniden gündeme gelecek gibi.