Xiaomi Mi 10 Posterinde Dikkat Çeken Kavisli Ekran ve Kamera Detayları

Xiaomi Mi 10 Posterinde Dikkat Çeken Kavisli Ekran ve Kamera Detayları

23 Şubat tarihinde İspanya’nın Barcelona kentinde uluslararası bir tanıtım etkinliği düzenleyecek olan Xiaomi, bu şekilde Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtımını gerçekleştirmiş olacak. Ancak tanıtımdan önce posterler ile ön plana çıkan görseller dikkatlerden kaçmıyor.

Çin’in teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi, Mi 10 serisi ile dikkatleri üzerine çekti ancak tanıtım etkinliğini Koronavirüs sebebi ile Çin’de fiziksel bir etkinlik ile gerçekleştiremedi. Her ne kadar tanıtım faaliyeti İspanya’da gerçekleştirilecek olsa da, Çin’de Şubat ayı içerisinde bir çevrimiçi tanıtım faaliyeti gerçekleştirilecek.

Xiaomi Mi 10 serisinin resmi tanıtımı gerçekleşmeye yakınlaşırken, çeşitli posterler de internet dünyasına sızmaya başladı. Bu posterlerde telefonların üstün özellikleri dikkat çekiyor. Ekteki posterde de görüldüğü gibi Xiaomi Mi 10 üstün bir kavisli ekran teknolojisine sahip. Bu ekran, telefonun tasarımsal açıdan muhteşem bir görünüme sahip olmasına sebep oluyor. Bunun yanında ekranın sol üst bölümünde bir delik de göze çarpıyor. Aynı zamanda çerçevelere bakıldığında, ultra ince bir ekran çerçevesinin olduğunu da net bir şekilde görebiliriz. Ekran parmak izi okuyucusu ile kutudan çıkacak olan telefon, ekran boyutu ile ilgili de herhangi bir oylama gerçekleştirmiş değil.

Xiaomi Mi 10’un Arka Tasarımı

Telefonun camdan yapılmış bir arka paneli bulunuyor ve bu panelde de ön tarafta olduğu gibi farklı kıvrımlar mevcut. Bu kıvrımlar ise telefona farklı bir ahenk katıyor. Telefonun kamera kurulumuna baktığımızda ise 4 adet kameranın bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu kameraların tamamı arka panelin sol üst bölümüne konumlandırılmış durumda. Birincil kameranın 108 MP olarak dikkat çekmesine karşın, diğer 3 kamera da oldukça etkin özellikleri ve sensörleri içerisinde barındırıyor.

Xiaomi Mi 10 serisi ile beraber gelecek olan Xiaomi Mi 10 Pro ise daha aktif özellikler ile dikkat çekiyor. Bunlar arasında ilk sırada gelen ek kameradır. Normalde 4 dikey kamera konumlandırılmış bir şekilde geldiği için, ek bir kameranın gelecek olması teknoloji tutkunlarını heyecanlandırıyor. Şuan için herhangi bir rezervasyon yapılmayan telefonlar, tanıtım faaliyeti sonrasında rezerve edilebilecek. İlerleyen günlerde diğer önemli detayların da gün yüzüne çıkması bekleniyor.