Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro ve Redmi 9, Mart Ayında Piyasaya Sürülebilir

Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro ve Redmi 9 Mart Ayında Piyasaya Sürülebilir

Çevrimiçi tanıtımının gerçekleştirilmesi sonrasında satışına da başlanan telefonlar arasında olan Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro, pek çok avantajı ile Xiaomi kullanıcılarını memnun etti. Talep arzdan fazla olduğu durumlarda sorun yaşayan şirket, üretim bantlarını genişletti. Arzın talepten daha fazla olmasına sebep ise Koronavirüs oldu. Bu virüs, üretimleri yavaşlattı ve üretim tesislerinde çalışan kişiler tesislere gelemedi.

Çin’de piyasaya sürülen Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro, büyük bir başarı elde etmesi akabinde Hindistan’da da piyasaya sürülmesi kararlaştırıldı. Xiaomi Hindistan yöneticisi bu durumu onayladı ve Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonların Hindistan’da piyasaya sürülebileceğini açıkladı. Çeşitli kaynaklarca onaylanan bu durum kapsamında telefonların Hindistan’daki satış zamanı da kararlaştırıldı. Buna göre belirlenen zaman Mart ayının ortaları olurken, bu zamana kadar Hindistan’da herhangi bir satışın olması beklenmiyor.

Açıklanan durumlar çerçevesinde ortaya atılan bir diğer iddia ise Redmi 9 akıllı telefonunun tanıtımının gerçekleştirileceği. Şirkettin açıkladığı konulara etraflıca bakıldığında, Redmi 9’un tanıtımının aynı platform içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Aynı zamanda Xiaomi Hindistan Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro akıllı telefonlarının ülkeye gelişini de henüz onaylamadı. Redmi K20 dışında Hindistan’da satılan Xiaomi markalı akıllı telefonların başarı elde edememesi, Hindistan’ı bu karara itmiş durumda. Ancak Xiaomi’nin yeni akıllı telefonları olan amiral gemisi Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro, bu hususta kendini ön plana çıkarıyor. Son teknolojinin getirdiği tüm değerleri içerisinde barındırdığı için, Xiaomi Hindistan’ın da bu seriyi satışa çıkarması bekleniyor.

Xiaomi Mi 10 Serisinin Yanında Redmi 9’da Var

Xiaomi Mi 10 serisinin resmi satışının Hindistan’da Mart ayının ortalarında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu satış gerçekleştirilmeden önce, Redmi 9 akıllı telefon da ön plana çıktı. Xiaomi’nin alt markası konumunda olan Redmi, bu akıllı telefon ile çeşitli avantajları gün yüzüne çıkarabilir. Ancak önemli olan Redmi 9’un sağladığı avantajlar. İşte tam bu noktada net sonuçlara ulaşılmış değil. İlerleyen zamanlarda Redmi 9 marka akıllı telefon hakkında daha geniş kapsamlı bilgilerin elde edilmesi de beklenmektedir.