Xiaomi Mi 10 İlk Kez TV’de Yayımlandı

Xiaomi Mi 10 İlk Kez TVde Yayımlandı

Xiaomi severlerin meraklı beklediği Xiaomi Mi 10 serisi, ilk kez TV’de yayımlandı. Bun göre oldukça etkin özelliklere sahip olması beklenen telefon, tanıtımı ile pazardaki yerini sağlamlaştıracak gibi. Zaten telefonun pazarda önemli bir yere sahip olacağı bilinmesine karşın, yöneticiler tarafından da en çok güvenilen seri konumunda.

Tanıtım faaliyetinden önce TV’de yayımlanan Xiaomi Mi 10 reklamı, telefonun ne kadar önemli olduğunu öne çıkarıyor. Buna göre özellikler de ön plana çıkması ile beraber, TV reklamı telefonun meraklılarının dikkatini çekti. Peki, reklam ile beraber telefonun öne çıkan özellikleri nelerdir?

[bs-embed url=”https://www.youtube.com/watch?v=pznLA9qMhWw”]https://www.youtube.com/watch?v=pznLA9qMhWw[/bs-embed]

Xiaomi Mi 10 Serisinin Tanıtımdan Önceki Özellikleri

Akıllı telefon Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi ile kutudan çıkacak ve bildiğiniz üzere bu güncellemeyi alan telefonların kullanıcıları oldukça memnun. Bunun dışında başka bir sürüm ile gelmesi elbette ki hayal kırıklığı olacak. Kullanıcının video çekim sırasında geniş açıyı kullanıp zoom yaptığı bir reklam ile TV’de yayınlanan Xiaomi Mi 10, bu sebeple kamera yönünden oldukça iyi karşılandı.

Tanıtımın gerçekleştirilmesi ile beraber telefonun ekran özelliklerini de artık net bir şekilde göreceğiz. Videoya bakıldığında ise telefonun alt çerçevesinin ne kadar ince olduğunu fark edebiliyoruz. Aynı zamanda reklamda önemli olan bir diğer detay hızlı şarj teknolojisi. Çünkü reklamdaki kişi hızlı şarj teknolojisi ile telefonunu şarj etmeye çalışıyor. Amiral gemisi bir seri olan Xiaomi Mi 10, reklamdaki gibi bir hızlı şarj teknolojisi ile gündeme gelmesi de oldukça olağan.

TV reklamının son sahnesine bakıldığında zoom yapıldığını görüyoruz. Ancak çok büyük bir optik zoom Xiaomi Mi 10’da bulunmayacak. Bu nedenle farklı bir kamera teknolojisini içerisinde barındıran telefon, teknoloji severler tarafından hoş bir şekilde karşılandı. Tanıtımdan önce bu detayların Xiaomi severlere sunulması, telefonun pazardaki konumunu etkileyecek. Bu nedenle tanıtıma kadar TV reklamının önemi ortada. Çevrimiçi tanıtımın ardından 23 Şubat’ta İspanya’daki tanıtım ise büyük bir ses getirecek gibi. Şuan için elde edilen veriler ve istatistiklere bakıldığında, Xiaomi Mi 10 serisinin pazardaki konumunun oldukça yüksek olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır.

Exit mobile version