Xiaomi Hindistan’da Fiyatlarını Düşürdüğü İçin Redmi Markalı Telefon Artık Daha Uygun Fiyata Satılıyor

Xiaomi Hindistan'da Fiyatlarını Düşürdüğü İçin Redmi Markalı Telefon Artık Daha Uygun Fiyata Satılıyor

Her geçen gün kendini kanıtlamaya devam eden ve inanılmaz telefonları piyasaya süren Xiaomi ve Xiaomi’nin alt markaları, teknoloji tutkunlarının takdirini kazandı. Özellikle Xiaomi’nin Hindistan’da fiyat kesintisine gitmesi ise Xiaomi Redmi Note 8 Pro’nun fiyatının oldukça uygun bir seviyeye gelmesine neden oldu.

20.000 INR, yani 279 Dolar’ın altında bir fiyata sahip akıllı telefon pazarında önem teşkil eden Xiaomi, orta sınıf segment için ürettiği telefonlar ile ses getirmeye devam ediyor. Özellikle alt markaları ile de ses getiren şirket, Poco ve Redmi adında markaları pazara sundu. Bu markaların Poco X2 ve Redmi K30 gibi önemli telefonları da bulunduğu için, oldukça etkin özellikleri taşıyan telefonlarla da ön plana çıkıyor.

Xiaomi’nin gerçekleştirdiği hamle ile ortaya çıkan hususlarda bazı değerler de akıllı telefon tutkunlarının beğenisini kazandı. Buna göre Xiaomi’nin gerçekleştirdiği indirimler ile bazı telefonların fiyatları oldukça uygun hale geldi. Bunun en önemli örneği de Redmi Note 8 Pro olarak dikkat çekiyor. Bu telefon oldukça uygun fiyatlı bir seviyeye geldiği için, akıllı telefon tutkunları tarafından tercih odağı konumuna gelmiş durumda.

Redmi Note 8 Pro ve Uygun Fiyatlı Oluşu

Xiaomi’nin attığı adımlar ile oldukça uygun fiyatlı hale gelen Redmi Note 8 Pro, inanılmaz özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. Buna göre 223 Dolar seviyesinde olan telefon, orta sınıf segment için lider özellikli telefon olarak adlandırılabilir. 6 GB RAM ve 64 GM depolama alanı ile sunulan Redmi Note 8 Pro’nun fiyatına bakacak olursak, bu fiyatın ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu fark edebiliriz. Çünkü bu telefonun fiyatı 195 Dolar olarak dikkat çekiyor. Bu da özellikleri çerçevesinde bakılacak olursa oldukça faydalı bir telefon olduğunu göstermektedir.

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı söz konusu olduğunda ise fiyat 223 Dolar. Bu fiyat da özellikleri çerçevesinde akıllı telefonlar arasında oldukça uygun. Bu nedenle Xiaomi’nin markalaşması ve her geçen gün daha özellikli telefonlara imza atması, fiyatlarını da düşürmesi ile karşılaştırılırsa, oldukça etkin sonuçları gündeme getirmektedir.