Xiaomi Black Shark 3’ün Tanıtım Etkinlikleri Koronavirüs Sebebi İle Online Olarak Gerçekleştirilebilir

Xiaomi Black Shark 3'ün Tanıtım Etkinlikleri Koronavirüs Sebebi İle Online Olarak Gerçekleştirilebilir

Xiaomi Mi 10 serisinin telefonlarının resmi tanıtımının yapılıp piyasaya sürülmesinden sonra, Xiaomi Black Shark 3 akıllı telefonun da tanıtımının yapılması bekleniyor. Şuan için Black Shark 3 resmi hale gelmiş değil.

Samsung Galaxy S20 serisinin 11 Şubat’ta açıklanması bekleniyor ve bu süreçten önce Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtımının gerçekleştirilebileceği düşünülüyor. Ancak gelen haberler bu yönde değil. Çünkü Xiaomi’nin Mi 10 serisinin resmi tanıtımının 13 Şubat’ta gerçekleştirilmesi bekleniyor. Üstelik bu tanıtımın geleneksel etkinlik kapsamından farklı olarak online olarak yapılacağı düşünülüyor. Aynı zamanda bu düşünce kapsamına Xiaomi Black Shark 3’te dâhil. Bunun sebebi de Çin’de günden güne artan Koronavirüs salgını. Bildiğiniz üzere bu salgın yüzlerce kişinin ölümüne sebep olduğu için, ülkede insanlar sokağa çıkamıyor. Salgının yayılma riskini artıracağı için de Black Shark 3 akıllı telefonunun tanıtımının online olarak gerçekleştirileceği düşünülmektedir.

Tanıtımın online olarak gerçekleştirileceği yönündeki iddialar da oldukça kuvvetli. Çünkü Black Shark CEO’su Lou Yuzhou, akıllı telefonun online olarak tanıtımının yapılacağı yönünde çeşitli imalarda bulundu. Bunun yanında Çin’de popüler bir özelliğe sahip olan tipster, Xiaomi Mi 10 ve Black Shark 3 serisinin online olarak piyasaya sürüleceğini söylüyor. Bu iddia her geçen gün daha fazla önemli hale gelse de, yanlış olduğunu söyleyemeyiz. Ülkedeki durumu göz önünde bulundurursak, önemli denebilecek bir iddia.

Black Shark 3 Serisi ve Koronavirüs Salgını

Yuzhou’nun iddialarına göre ülkedeki salgın sebebi ile geleneksel bir tanıtım yapılması mümkün değil. Çünkü ülkenin en meşhur caddelerinden bile insanlar geçmiyor. Salgının hızla yayılması bu konuda büyük bir tedirginlik yaratıyor. Bu nedenle Black Shark 3 serisi için gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinlikleri büyük olasılıkla online olacak.

Serinin resmi tanıtımının online olacağı düşünülse de, bu hususta herhangi bir tarih belli değil. Xiaomi’den bu konularla ilgili kesin bir açıklama gelmemekle beraber, önümüzdeki günlerde şirketin tanıtım faaliyetleri ile ilgili açıklamalar yapması bekleniyor. Yapılacak olan bu açıklamalar ile Xiaomi Black Shark 3 serisinin ne zaman ve hangi şekilde tanıtımının yapılacağı net bir şekilde kesinleşmiş olacak.

Exit mobile version