Xiaomi, Bir Dakika İçerisinde İlk Xiaomi Mi 10 Serisi Satışından 200 Milyon Yuan’ın Üzerinde Gelir Elde Etti

Xiaomi, Bir Dakika İçerisinde İlk Xiaomi Mi 10 Serisi Satışından 200 Milyon Yuan'ın Üzerinde Gelir Elde Etti

Xiaomi’nin dün çevrimiçi tanıtımı gerçekleştirilen akıllı telefon serisi olan Xiaomi Mi 10 serisi, önemli bir başarıya imza attı. Dün açılan satıştan bir dakika sonrasında 200 milyon Yuan’ın üzerinde bir gelir elde edilmiş oldu.

Büyük bir merakla beklenen seri olan Xiaomi Mi 10 serisi, sızıntılar ile gündeme geldiğinde bile büyük kitlenin dikkatini çekmeye yetmişti. Dün gerçekleştirilen Xiaomi Mi 10 çevrimiçi tanıtımında ise insanların meraklarını tatmin edecek detaylar ortaya çıktı. Telefonun içerisinde barındırdığı özellikler ve önemli tasarım detayları, telefona olan rağbeti de artırmış oldu. Buna göre tanıtımdan sonra açılan satışta, önemli bir gelir elde edildi. Xiaomi ise bu dönemde satmayı planladığı Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefon birim adedi ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Bu nedenle genel anlamda diğer markalar genelinde bakıldığında büyük bir başarının ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 10 Serisi ve Elde Edilen Yüksek Gelir

Koronavirüs sebebi ile amiral gemisi akıllı telefon serisinin fiziksel tanıtımı gerçekleştirilmemişti. Bu nedenle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen tanıtım ile Xiaomi severlerin merakları giderildi. Ancak her ne kadar olursa olsun fiziksel tanıtımdaki kadar önemli başarı elde edilemeyeceği göz önünde bulundurulduğu için, şirket tarafından çevrimiçi tanıtıma da büyük önem verildi. Zaten verilen önem çerçevesinde bir dakika içerisinde 200 milyon Yuan gelir elde edilmiş oldu.

Telefonun Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümü ile kutudan çıkması ve 6.67 inç bir kavisli AMOLED ekrana sahip olması, tasarımsal ve sistemsel açıdan Xiaomi severleri tatmin etti. Bunun yanında bir diğer detay ise telefonun farklı modeller çerçevesinde sunulması oldu. Satışa sunulan modellerin fiyatları ise aşağıdaki gibi dikkat çekti:

Yukarıdaki fiyatlar ile satışa sunulan modellere bilindiği üzere rağbet çok fazla oldu. Ama önemli olan telefonun tatmin edici özellikleri bünyesinde barındırması olmuştu. Xiaomi’de ürettiği Xiaomi Mi 10 serisi ile sevenlerini memnun etmiş oldu. Fiziksel tanıtım ve daha sonra bu tanıtım ile tanıtılacak yeni ürünler ise Xiaomi severler tarafından merakla bekleniyor.

Exit mobile version