Xiaomi Belirlenen Telefonlarda Devrim Niteliğinde Hızlı Şarj Sistemi Kullanıyor

Xiaomi Belirlenen Telefonlarda Devrim Niteliğinde Hızlı Şarj Sistemi Kullanıyor

Xiaomi’den son zamanlarda olağanüstü teknolojik hamleler gelmeye devam ediyor. Buna göre önemli adımları ardı ardına atan Xiaomi, şimdide hızlı şarj konusunda sınırları zorluyor. Özellikle Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro’dan sonra Black Shark serisi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Xiaomi’nin standart telefonlarının yanında oyun telefonları da oldukça popüler. Bu nedenle şirketin en önemli hamleleri arasında bu durum yer aldığı için, akıllı telefon tutkunları oldukça memnun. Oyun telefonlarında sağladıkları başarı sebebi ile de artık Xiaomi’nin satış rekorları kırması hiç de sürpriz değil.

Black Shark serisi akıllı telefonlara olan talep tahmin edildiği üzere yüksek ancak kullanıcı adaylarının en çok merak ettiği konular arasında hızlı şarj, batarya kapasitesi ve depolama alanı geliyor. Xiaomi Black Shark 2 ve ardından gelen Black Shark 3 serisi bu yönde tüm detayları ön plana çıkarıyor. Xiaomi severler de bu tür oyun telefonlarına rağbet gösteriyor. Peki, Black Shark serisinin hızlı şarj başarısı nasıl oluştu?

Xiaomi Black Shark ve Hızlı Şarj Teknolojisi

120 Hz ekran yenileme hızına ek olarak Qualcomm Snapdragon 865 işlemciye sahip olan bir oyun telefonu çıkarma hazırlığında olan Xiaomi, bu telefon ile sınırları en üst seviyeye kadar zorlayacak. Bu sebeple oldukça önemli başarılara genel çerçevede imza atılması beklenmektedir. Weibo’da gerçekleştirilen anketler de bu çerçevede önemli analizleri ortaya çıkardı. Buna göre Weibo kullanıcılarına pil, şarj ve kapasite ile ilgili değerlerden hangisinin standartların üzerinde olduğu soruldu.

Sorular arasında en önemli seçenek ise 65W hızlı şarj teknolojisi ile 38 dakikada tam şarj olan değer oldu. Buna göre batarya kapasitesinin de 5000 mAh olacağı öne sürüldü. Tüm bu özellikler şuan herhangi bir telefona ait olmazken, Xiaomi Black Shark 3’te bu tarz bir özelliğin olması beklenmektedir. Böylece batarya ve şarj başarısı üst seviyeye çıktığı için, Xiaomi kullanıcılarının talepleri de artmış oldu. İlerleyen günlerde ise Black Shark serisinin en önemli telefonlarından biri olması beklenen Black Shark 3 akıllı telefonunun net sonuçlar ile ortaya çıkması veya çeşitli sızıntılar ile detaylarının öğrenilmesi bekleniyor.

Exit mobile version