Xiaomi 60 Yıllık En Uzun Mi Cloud Abonelik Planını Sunuyor

Xiaomi 60 Yıllık En Uzun Mi Cloud Abonelik Planını Sunuyor

Xiaomi, Çin’deki kullanıcılarını memnun edecek önemli bir adıma imza atıyor. Bu adım, Mi Cloud kullanımı ile alakalı ve kullanım planı ile ilgili önemli adımlar da mevcut. Çünkü 60 yıllık en uzun soluklu abonelik planlı hayata geçirilecek.

Xiaomi’nin attığı adım ile 60 yılın en uzun Mi Cloud abonelik planlı oluşturuluyor. Uzun vadeli bir plan olması çerçevesinde kullanıcıları memnun edecek bir hareket. Bu abonelik ile elde edilen avantajlar da artmış olacak. Genel anlamda bakıldığında, birçoğu hali hazırda mevcut aboneler olmak üzere, ömür boyu Mi Cloud platformunda abonelik imkânını kullanıcılar yakalayacak. Bu çerçevede ortaya çıkan avantaj ise 200 GB’a kadar depolama alanı. Tüm kullanıcıların bu depolama alanına aktif bir şekilde erişmeleri beklenmektedir.

Mi Cloud’un yaptığı planlar çerçevesinde kullanıcılar için çeşitli hedefler de oluşturuldu. Buna göre 200 GB ve 50 GB için oluşturulan paketler, kullanıcıların taleplerine göre uygun şekilde tercih edilebiliyor. Bahsedilen üyelikler ise aşağıdaki gibidir:

Bu üyeliği talep ederseniz, size iki farklı seçenek sunulur. Bunlardan ilki 10 yıl genelinde, diğeri ise 60 yıl genelinde. 10 yıllık bir üyelik tercih ederseniz, 29 Dolar ücret ödemeniz gerekecektir. Eğer bu üyeliği 60 yıla çıkarırsanız, ödemeniz gereken ücret, 72 Dolar olacaktır.

Talep ettiğiniz Platin Üyelik ile sizlerin yine iki farklı seçeneği olacaktır. Bu seçenekler süre olarak belirlenir ve 10 yıl ila 60 yıl arasında değişir. 10 yıllık üyeliği tercih ederseniz 92 Dolar, 60 yıllık bir üyeliği tercih ederseniz, 230 Dolar ödemeniz gerekecektir.

Xiaomi’nin Mi Cloud Adımı

Xiaomi’nin kullanıcılarına sunduğu Mi Cloud uygulaması ile kişisel verileriniz, fotoğraflarınız, metinleriniz; depolama, yedekleme ve senkronizasyon talepleriniz entegre bir şekilde depolanıp, kontrol edilebilir. Güvenli bir uygulama olan Mi Cloud, Xiaomi’nin test edip, onayladığı bir uygulama modülüdür.

Mi Cloud uygulamasını kullananların sayısı ile ilgili net rakamlar mevcut değil. Ancak kullanım oranlarına bakılırsa, sayının oldukça yüksek olduğunu size net bir şekilde söyleyebiliriz. Genel anlamda bakarsak da, Çin’de 112.8 milyon MIUI kullanıcısı olduğunu biliyoruz. MIUI için zorunlu olarak gelen Mi Cloud uygulaması, bu oranda aktif olarak kullanılıyor olabilir.