Redmi’den Yeni Güç Bankası İle Daha Fazla Güç İmkanı

Redmiden Yeni Güç Bankası İle Daha Fazla Güç İmkanı

Redmi’nin Xiaomi’den bağımsız olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmesinin yanında, yeni telefon aksesuarlarını da çıkarması, akıllı telefon tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi’nin alt markası konumunda olup daha sonra bağımsız olarak faaliyet yürüten Hindistanlı Redmi, yeni bir telefon aksesuarı ile gündeme geldi. Bu aksesuar bir güç bankası. 10.000 ve 20.000 mAh kapasitede olan bu güç bankası, Redmi için önemli bir adım olacak. Bugün erken saatlerde açıklama yapan Manu Kumar Jain, ek güç vaat eden yeni bir güç bankasının sözünü tüm akıllı telefon tutkunlarına iletti. Yakında çıkarılması beklenen bu güç bankası, telefonlar için önemli bir destek teknoloji olacak.

Redmi yöneticisi olan Jain, attığı tweet ile yeni aksesuarın güç bankası olacağını hepimize açıkladı. Tweet’te Jain, markanın ve güç düğmesinin kontrol edilmesini söyleyerek, önemli bir Redmi aksesuarının piyasaya sürüleceğini söyledi. Bunun yanında herhangi bir ayrıntıya yer vermeyen Jain, önemli bir aksesuar olacağını söylüyor. Bu önemli güç bankasının ne zaman çıkacağına yönelik herhangi bir bilgi verilmezken, kullanıcılar tarafından merakla beklendiğini net bir şekilde söyleyebiliriz.

Redmi’nin Akıllı Telefon Pazarındaki Önemi

Redmi K30 serisi ile ön plana çıkmaya başlayan marka, Hindistan’da önemli bir yere sahip. Zaten bu serinin yakında tanıtılması beklenirken, seriye ayak uyduracak yeni aksesuarların da ortaya atılması bekleniyor. Son olarak belirtilen aksesuarlar arasında yer alan güç bankası, Redmi marka akıllı telefonlar için oldukça önemli. 10.000 ve 20.000 mAh kapasitede piyasaya sürülecek olan güç bankası, telefonların şarjının olmadığı durumlarda yardıma koşacak bir aksesuar. Fiyatı veya diğer özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken, yakında yayımlanacak bir video ile tüm bu sorulara cevap verilmiş olacak.

Redmi’nin önemli bir aksesuarı olacak olan güç bankasının çıkacağı tarih ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Bilgilerin net bir şekilde elde edilmesi için yakında yeni bir video yayımlanacağı da söylendi. Zaten videoda yakında gelecek işareti bulunduğu için, önümüzdeki günlerde güç bankası ile ilgili diğer detayları da eksiksiz bir şekilde öğrenebiliriz.

Exit mobile version