Redmi K30 Pro’nun Yeni Posteri Bazı Özellikleri Ön Plana Çıkarıyor

Redmi K30 Pro'nun Yeni Posteri Bazı Özellikleri Ön Plana Çıkarıyor

Xiaomi’nin alt markası konumunda yer alan Redmi, önemli bir akıllı telefon serisi ile gündeme geliyor. Bu seri Redmi K30 olarak dikkat çekmekte ve içerisinde pek çok farklı özelliği de barındırmaktadır. Peki, yeni posteri ortaya çıkan Redmi K30’un bu poster ile öne çıkan özellikleri nelerdir?

Geçtiğimiz gün içerisinde Redmi K20 Pro’nun listelendiğini açıklayan Redmi, K30 için de çeşitli çalışmaların gerçekleştirildiğini söylemişti. Yeni çıkan poster de bu ölçekte bazı detayları ön plana çıkardığı için, herhangi bir problem ile karşı karşıya kalınmayacağı aşikâr. Redmi K30 Pro 5G tanıtımı için yeni posteri yayımlayan marka, bu posteri Weibo sosyal paylaşım sitesinde yayımladı. Çentik olmayan bir ekran özelliği ile Mart ayı içerisinde çıkarılması beklenen telefona ait pek çok özellik de poster içerisinde yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan raporlara göz atıldığında, çentiksiz bir Redmi K30’un ortaya çıkarılacağını biliyorduk. Buna ek olarak Redmi K20’de de olduğu bir gibi Pop-Up kameranın gelebileceğini de sizlere söyleyebiliriz. Posterde yer alan tanıtım görüntüsüne bakıldığında bu söylenilenleri algılamak çok da zor değil. Aynı zamanda ekranda çok ince bir çerçevenin olduğunu da görüyoruz.

Redmi K30 Pro’nun Harika Özellikleri

Redmi K30 Pro’nun sağ çerçevesinde ses açma ve kapama düğmesi bulunuyor. Bunun yanında açma ve kapatma tuşunun olduğunu da biliyoruz. Aynı zamanda telefon, herhangi bir çentik bulunmayan bir ekrana sahip olabilir. Bu ekran üzerinde muhteşem parmak izi sensörünün olacağını da tahmin ediyoruz. Genel anlamda posterlere baktığımızda Redmi K30 Pro’nun ön tarafının Redmi K30 5G’den çok daha farklı olduğunu da tespit edebiliyoruz.

Redmi K30 Pro’nun arka tasarımı ile ilgili net sonuçları ne yazık ki kimse elde edemedi. Bu sebepledir ki ortaya atılan iddiaların net bilgiler olduğunu söyleyemeyiz. Ancak gelen sızıntılar ve söylemlere bakıldığında, Redmi K30 Pro’nun arka tasarımının Redmi K30’a benzediğini söyleyebiliriz. Sızdırılan postere bakıldığında ise 3 adet dikey kameranın arka tarafa konumlandırıldığını da görebiliyoruz. Bunun yanında diğer önemli Redmi K30 Pro detaylarına da ilerleyen zamanlarda ulaşılmaya devam edilecek.