Redmi K30 Pro’nun Sızan Yeni Özellikleri

Redmi K30 Pro'nun Sızan Yeni Özellikleri

Poco X2’nin Redmi K30 serisi ile benzerliği söz konusu olmasının yanında, Poco X2’nin resmi tanıtımının dün gerçekleştirilmesi, gözleri Redmi K30 Pro’ya çevirdi. Peki, Redmi K30 Pro’nun dikkat çekici sızıntılarla ortaya atılan özellikleri nelerdir?

Hindistan’ın en önemli iki markası konumuna gelen Redmi ve Poco, yeni telefonları ile gündeme gelmeye başladı. Poco X2’nin dün tanıtılması, Redmi K30 serisini de ön plana çıkardığı için, kullanıcıların bu seriye olan ilgileri de arttı. Bu akıllı telefonun çektiği ilgiye yaraşır özelliklere sahip olduğunu da net bir şekilde söyleyebiliriz. Çünkü ortaya atılan iddialar ve gerçekleştirilen sızıntılar; IMX686 64 MP kamera sensörü ile beraber 33W hızlı şarj teknolojisini gösteriyor. Bu özelliklerin yanı sıra 4700 mAh batarya kapasitesi de telefonun en çok dikkat çeken özelliği konumunda.

8 GB RAM özelliğine sahip olması beklenen Redmi K30 Pro, Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Bunun yanında tasarımsal açıdan da etkin özellikleri içerisinde barındırması beklenen telefon, Hindistan akıllı telefon pazarının en değerli parçalarından bir tanesi olacak gibi.

Redmi K30 Pro ve Pazardaki Önemi

Bildiğiniz üzere Poco markasının bağımsız olmasından sonra ilk kez tanıtımını gerçekleştirdiği telefon olan Poco X2, herkes tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Çünkü telefonun özellikleri, tasarımı ve daha pek çok değeri, pazardaki yerine büyük etki ediyor. Aynı zamanda Redmi K30 serisi ile olan benzerliği de Poco X2’yi bir Redmi K30 halefi olarak nitelendirdi.

Tanıtımının gerçekleştirilip, pazara etkin bir şekilde sunulması beklenen Redmi K30 Pro’da yeni sızdırılan özellikleri ile gözleri üzerine çekti. Çünkü telefonda 30W hızlı şarj ile beraber, 4700 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Buna ek olarak dörtlü kamera sisteminin Redmi K30 Pro’da da bulunduğunu sizlere söyleyebiliriz.

Redmi K30’da olduğu gibi Redmi K30 Pro’da da tasarımsal açıdan benzerlik olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında Redmi K30’dan daha farklı ve ağır özelliklere sahip olduğunu da söylemek yanlış olmaz. Hindistan pazarında rekabet açısından önemli iki marka olacak olan Poco ve Redmi, çıkardıkları telefonlar ile dünya gündeminde yerlerini korumaya devam edecekler.

Exit mobile version