Redmi K30 Pro’nun İşlemcisi Resmen Doğrulandı

Redmi K30 Pro'nun İşlemcisi Resmen Doğrulandı

Xiaomi’nin bir markası konumunda olan ve yakın zamanda Xiaomi’den bağımsız olarak da faaliyetler yürütmeye başlayan Redmi, inanılmaz özelliklere sahip bir seri ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Redmi K30 olarak bilinen seriden bir telefon olan Redmi K30 Pro, işlemcisi ile ön plana çıkıyor. Üstelik Redmi yöneticileri bunu resmen doğruladı.

Xiaomi Redmi K30 Pro’nun özellikleri ve çıkışı ile ilgili detaylar GeekBench’te yayımlanmıştı. Bu duruma heyecanlanan kullanıcılar, telefonun çıkış tarihini merakla beklemeye başladılar. Ancak henüz net bir bilgi olmadığı için, yeni detayların da ortaya çıkabileceği düşünülüyordu. Xiaomi de bu çerçevede hareket ederek, Redmi K30 Pro’nun işlemcisini doğruladı. Peki, Redmi K30 Pro’nun işlemcisi nedir?

Qualcomm Snapdragon 865 SoC ile GeekBench’te görüntülenen Xiaomi Redmi K30 Pro, bu sebeple telefonun meraklılarını daha şimdiden heyecanlandırdı. Çünkü telefon ile ilgili daha önce net bilgi bulunmuyor ve hangi işlemci ile geleceği de net bir sonuç kapsamında belirtilmiyordu. Ancak Redmi yöneticilerinin verdiği haberler ve doğruladığı durumlar göz önünde bulundurulursa, artık Redmi K30 Pro Qualcomm Snapdragon 865 SoC işlemci ile gelecek. İlerleyen zamanlarda da daha net sonuçların elde edilmesi beklenmektedir.

Redmi K30 Pro’nun Beklenen Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Redmi K30 Pro’nun Redmi K30 serisi çerçevesinde etkin ve verimli olarak çıkması için bazı detayların göz önünde bulundurulması gerekiyordu. Xiaomi’de bu çerçevede hareket ederek, Redmi K30 Pro’nun özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili bazı bilgileri aktardı. Bu bilgiler genel anlamda akıllı telefonun avantajları ile ilgili önemli detayları da içerdiği için, telefonu alacak olan kullanıcılar açısından büyük bir değer taşıyor. Üstelik telefonun Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenmektedir.

Çentiksiz bir ekran ile satışa çıkması beklenen telefon, bununla beraber çok kapsamlı özellikleri de içerisinde barındırmaktadır. Çentiksiz ekrana ek olarak 5G teknolojisine de uyumlu olan akıllı telefon, 5G teknolojisinin getirdiği tüm avantajlara da tam kapasiteli olarak entegre olacak. Redmi K30 Pro ile ilgili bundan daha fazla bir bilgi ise şuan için mevcut değil. Ancak 4700 mAh batarya kapasitesi ve 33W hızlı şarj teknolojisine entegre olması beklenen özellikler arasında yer almaktadır.

Exit mobile version