Redmi K30 Pro Tanıtımı Sürecinde Redmi K20 Pro Satışları Durdurulacak

Redmi K30 Pro Tanıtımı Sürecinde Redmi K20 Pro Satışları Durdurulacak

Uluslararası piyasada kendine önemli bir yer edinen Redmi, Xiaomi’den ayrılması ile beraber pek çok avantajı kullanıcılarına sundu. Son olarak Redmi K30 serisi ile gündemde olan marka, muhtemelen bu serinin tanıtımını, içerisinde bulunduğumuz Şubat ayında gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında tanıtımı yapılıp piyasaya sürülen Redmi K20 Pro, büyük bir beğeni toplamış ve binlerce kişi tarafından satın alınmıştı. Aynı zamanda Redmi K20 Pro, farklı pazarlarda Mi 9T Pro olarak da adlandırılmaktadır. Tüm özellikleri, serinin ilk telefonu oluşu ve daha pek çok kıstas göz önünde bulundurulursa, Redmi K20 Pro’nun ne kadar değerleri olduğunu anlayabiliriz.

2019 yılının Mayıs ayından itibaren satışları gerçekleştirilen Redmi K20 Pro veya Mi 9T Pro, Şubat ayı içerisinde satışlara kapatılacak. Bunun sebebi, Redmi K30 serisinin duyurulmasıdır. Seriden daha etkin bir faydanın alınması adına durdurulan satışlar, ilerleyen aylarda tekrar açılacak. Fiziksel veya online mağazalarda serinin tüm telefonlarına kolay bir şekilde sahip olunabilecek.

Redmi K20 Pro Satışlarının Duracağı Resmileşti

Xiaomi ve Redmi Genel Müdürü olan Lu Weibing, Çin’in sosyal paylaşım sitesi olan Weibo’da bir paylaşım gerçekleştirdi. Paylaşım ile yukarıda bahsedilen iddia da onaylanmış oldu. Weibing’in yaptığı açıklamada aynı zamanda Pro dışındaki varyantların alınabileceği de açıklanmış oldu. Ancak bu ay içerisinde Redmi K20 Pro’nun satışları mümkün olmayacak. İlerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili daha detaylı ve önemli açıklamaların da gelmesi bekleniyor.

Redmi K20 Pro’nun satışlarının durdurulma kararı akabinde Redmi K30 Pro’nun da gelmesi, bu durdurmanın sebebinin Redmi K30 serisi olduğunu gösteriyor.

Redmi K30 serisi ile ilgili henüz net bilgilerin elde edilememesine karşın, GeekBench platformunda listelenmesi, telefonun yakın zamanda tanıtılacağını gösteriyor. Elde edilen net bilgilere göre ise, Qualcomm Snapdragon 865 SoC destekli olacağı bilinmektedir. Bunun yanında Android 10 tabanlı MIUI 11 içerecek olan telefon, 8GB RAM destekli olacak. Dörtlü kamera konumlandırılmış bir şekilde sunulacak olan telefon, önemli değerleri de içerisinde barındırıyor. Bu nedenle serinin çıkışı ile birlikte diğer detaylar da tüm gerçekliği ile öğrenilmiş olacak.

Exit mobile version