Redmi K30 Pro 5G’nin Hızlı Şarj Özelliği Belli Oldu

Redmi K30 Pro 5G'nin Hızlı Şarj Özelliği Belli Oldu

Xiaomi’nin alt markası konumunda olan Redmi, flaş adımlara imza atmaya devam ediyor. Markanın Xiaomi’den ayrıldıktan sonra gerçekleştirdiği projeler bunu gösteriyor. Özellikle yeni çıkacak olan Xiaomi Redmi K30 serisi, bu yönde pek çok detayı da içerisinde barındırmaktadır.

Xiaomi’nin alt markası olmasına karşın K30 serisi ile adından sıkça söz ettiren Redmi, seriye ait telefonların özelliklerini açıkladıkça önemini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Çünkü telefonun en önemli yanlarından bir tanesi, bu alandaki nadir telefonlardan biri olması. Genel özelliklerine ve içerisinde barındırdıklarına bakıldığında bunu anlamak çok da zor değil. Peki, Redmi K30 Pro 5G’nin en önemli özelliklerinden biri nedir? Elbette ki hızlı şarj özelliği. Yeni nesil telefonlarda ön plana çıkan bu özellik, pek çok konuda profesyonelliği ortaya koymaktadır.

Hızlı şarj özelliği ile gündeme gelen ve bu şekilde Redmi markasının meraklılarını heyecanlandıran şirket, Redmi K30 Pro 5G akıllı telefonunun hızlı şarj özelliğini açıkladı. Buna göre 33W hızlı şarj özelliğine sahip olması beklenen telefon, Redmi kullanıcılarının dikkatini şimdiden çekti. Bununla beraber pek çok özelliği de açıklanan telefon, yeni sızıntılar ile de çok sık gündeme gelecek.

Redmi K30 Pro 5G ve Özellikleri

Redmi K20 Pro ve Mi 9T Pro’nun halefi konumunda olan Redmi K30 Pro 5G, önemli denilebilecek özellikleri içerisinde barındırıyor. Çin’in 3C sertifikasyon ajansından gelen bilgi de bunu kanıtlar nitelikte. Çünkü 33W hızlı şarj özelliği burada belirtildi. Bundan önce de listelenme konusu ile ön plana çıkan telefon, her geçen gün adından sıkça söz ettiriyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde GeekBench içerisinde listelenen telefon 8GB RAM özelliği ile ön plana çıkmıştı. Bunun yanında Snapdragon 865 yonga seti ile kutudan çıkması beklenen telefon, Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi ile gelecek. Bu sebeple Redmi marka telefonun akıllı telefon pazarındaki yeri oldukça büyük. İlerleyen günler de bunu kanıtlar nitelikte yeni detayları ön plana çıkarmaya devam edecektir. Çünkü Redmi bu serisine oldukça güveniyor ve bu anlamda pek çok çalışmaya da çekinmeden imza atıyor.