POCO X2’ye Android 11 Güncellemesi İçin Onay Geldi

POCO X2'ye Android 11 Güncellemesi İçin Onay Geldi

Xiaomi’nin alt markası konumunda olup daha sonra bağımsız olarak faaliyet yürütmeye başlayan POCO, son günlerde çıkardığı POCO X2 ile gündeme geldi. POCO X2’nin beğeni kazanması sonucunda da marka yöneticilerinden büyük bir hamle geldi. Buna göre artık POCO X2 Android 11 güncellemesi alacak.

Bugün gerçekleştirdiği sistem güncellemesi ile adından söz ettiren POCO, gerçekleştirilen basın açıklaması ile de tüm detayları ortaya çıkardı. Buna göre Google’ın son güncellemesi olan Android 11 güncellemesi POCO X2’ye gelecek.

Duyuruyu gerçekleştiren kişi ise POCO Hindistan’ın yöneticisi oldu ve duyurunun genel taslağı bir afiş ile Twitter’dan duyuruldu. Şuan için Android 10 güncellemesi ile piyasada olan POCO, yakında Android 11 güncellemesi ile gelecek. Bu sebeple şuan için pazarda büyük bir yere sahip olan marka, Xiaomi’den ayrılarak ilk adımını da gerçekleştirmiş oldu. Ancak genel anlamda bu adımın iyi sonuçları ortaya çıkaracağını sizlere net bir şekilde söyleyebiliriz. Çünkü henüz çok az telefon Android 11 güncellemesi aldı ve kullanıcılar da bu sebeple oldukça memnun olacaklardır.

POCO’nun Önemli Hamleleri

2018 yılında Xiaomi’nin bir alt markası olan POCO, geçtiğimiz aylarda bağımsız bir marka olmuştu. Bu sebepledir ki çok önemli adımlar atan marka, Xiaomi’den bağımsız olarak önemli başarılara imza atmaya başladı. Bu başarılardan ilki, POCO X2 akıllı telefonunu çıkarmak olurken, bundan sonraki başarısı da POCO X2’ye Android 11 güncellemesi getirmek oldu. Genel anlamda teknik açıdan harika detayları içerisinde barındıran telefon, bunun akabinde çok değerli sonuçları da elde etti.

Pocophone F1’den sonra POCO X2’yi çıkaran şirket bu hamlesi ile biraz Xiaomi severleri şaşırtsa da, POCO X2 ile bu şaşkınlığı sevince çevirdi. Çünkü telefon teknik ve tasarımsal açıdan harika detayları içerisinde barındırıyor. Bununla beraber aldığı yeni Android 11 güncellemesi ile de daha şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Çünkü telefonun bu güncelleme ile inanılmaz Android özelliklerine sahip olması bekleniyor. Zaten ilerleyen zamanlarda çok daha net sonuçların da elde edilmesi beklenmektedir. Bu durumlar ile elde edilen sonuçları da sizlere en hızlı şekilde aktarmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version