Poco X2’nin Açıklanan Teaser’ı Redmi K30’a Benzerliği İle Ön Planda

Poco X2'nin Açıklanan Teaser'ı Redmi K30'a Benzerliği İle Ön Planda

Poco markasının 4 Şubat’ta çıkarması beklenen Poco X2, Poco severleri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Çünkü Poco markasının Pocophone F1 telefonu büyük ses getirmişti. Bu nedenle Poco X2 şuan için merakla bekleniyor. Artık Salı günü resmi tanıtımın gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Poco, Poco X2 için resmi bir görünümü ortaya koyacak teaser yayımladı ve bu teaser bazı detayları ön plana çıkarıyor. Bu detaylar arasında en önemlisi, telefonun Redmi K30 ile benzerliği. Zaten buna yönelik bazı detaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı ve kimse net olarak dillendirememişti. Yayımlanan teaser’a bakıldığında ise, Poco X2’nin Redmi K30 olduğuna yönelik bir fikir var. Aradaki tek fark, markalarının farklı olması. Ancak bu durum elbette ki şuan için bir öngörü. Sizin de gördüğününüz gibi Poco X2’nin tüm görünümünün videosu bulunmuyor.

Poco X2 İle Redmi K30 Benzerliği Dikkat Çekiyor

Videoda telefonun renginin mor olması, Redmi K30 gibi bir model olacağı algısını ortaya koymaktadır. Bunun yanında akıllı telefonun yan tarafındaki güç düğmesi, arka tarafındaki kamera sistemi ve düzenlemesi ile parmak izi sensörünün bulunması, en çok dikkat çeken değerler arasında ilk sırada yer almaktadır. Bu özellikler telefonun işlevli bir özelliğe sahip olduğunu göstermektedir.

Poco markasının Salı günü çıkacak olan telefonu Poco X2, Redmi K30 gibi bir telefon olacak ancak bu haber çok da şaşırtıcı değil. Çünkü daha önce bu yönde pek çok sızıntı meydana gelmişti. Sızıntılara genel anlamda da baktığımızda, ne derece bir benzerlik olduğunu kolay bir şekilde anlayabiliyoruz. Ancak önemli özellikleri ve tüm tasarımı elbette ki 4 Şubat Salı günü anlaşılacak. Bu gün, heyecanlı olacağa da benziyor.

Şuana kadar gelen bilgiler ve sızıntılar ile beraber değerlendirmeler, Poco X2’nin Redmi K30 gibi bir model olacağını gösteriyor ancak bunun tam olarak net bir bilgi olduğunu da söyleyemeyiz. Çünkü yalnızca sızıntılardan gelen değerlendirmeleri sizlere ulaştırıyoruz. Şuana kadar gelen sızıntılar da bu duruma uygun değerleri bizlere sunuyor. Önümüzdeki Salı günü telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını hep birlikte göreceğiz.