Poco X2 Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Poco X2 Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Günlerdir ismi ile Poco severlerin dikkatini çeken Poco X2, artık resmen tanıtıldı. İnanılmaz özellikleri içerisinde barındıran Poco X2’nin resmi tanıtımından tüm detayları sizlere aktaracağız.

Pocophone F1 ile adından sıkça söz ettiren Poco, Xiaomi’den bağımsız bir marka olduktan sonra ilk telefonunu çıkardı. Uzun süredir beklenen Poco X2, inanılmaz özellikleri içerisinde barındırıyor ve oldukça etkin özelliklerle donatılmış.

Poco X2, beklenildiği gibi Pocophone F1’in muadili değil ancak Redmi K30 ile pek çok özelliği benzer bir şekilde seyrediyor. Resmi tanıtımı gerçekleştirilen telefon, Qualcomm Snapdragon 730G SoC tarafından destekli bir şekilde piyasaya sunuldu. MIUI 11 sürümü ile kutudan çıkacak olan Poco X2, 6GB + 64 GB, 6GB + 128 GB, 8GB + 256 GB olarak üç farklı model ile satışa sunulacak. Poco X2 akıllı telefonunun Full HD çözünürlükte olması ile beraber, 6.67 inç ekran ile donatılması, tanıtımda en çok heyecanlandıran durumlar arasında yer aldı. Aynı zamanda 120 Hz ekran yenileme hızı telefonun en dikkat çeken değerleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Sağ üst köşede yan yana konumlandırılmış iki adet selfie kamera, 20 MP ve 2 MP çözünürlüğü bünyesinde barındırmaktadır. Aynı zamanda telefon HDR 10’u destekliyor.

Poco X2 Tanıtımı İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Arka tarafından dört adet kamera konumlandırılmış olup, bu kameralar inanılmaz çözünürlükleri içeriyor. 64 MP Sony IMX686 ana kamerası ile beraber, 8 MP ultrawide, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü, konumlandırılmış olan kameraların özellikleri arasındadır.

Yan tarafında entegre edilmiş olan parmak izi okuyucu, farklı bir tasarım detayını içerisinde barındırıyor. Bununla beraber 27W hızlı şarj teknolojisi de oldukça önemli. Batarya kapasitesi ise 4500 mAh. Atlantis mavisi, Phonenix kırmızısı ve Matris moru renkleri ile piyasaya sürülecek olan bir telefon.

Telefonun 6 GB RAM + 64 GB depolama alanına sahip temel modeli 225 Dolar ile 205 Dolar arasında satılacak. Aynı 13-15 Dolara da depolama alanı iki katına çıkarılabilecek. 8 GB RAM ile 256 GB depolama alanı olan modeli almak isterseniz de 280 ila 255 Dolar arasında bir ücret vermeniz gerekecek.

Exit mobile version