Black Shark 3’ün Üçlü Kamerası Görüntülendi

Black Shark 3'ün Üçlü Kamerası Görüntülendi

Xiaomi’nin oyun telefonları arasında yer alan ve büyük bir patlama yapması beklenen Black Shark 3, çeşitli sızıntılar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Buna göre telefonun içeriği ve tasarımı ile ilgili oldukça fazla adım atılsa da, pek çoğu sızıntıdan ibaret kaldı. Ancak telefonun üçlü kamera sistemine sahip olacağı resmen görüntülendi.

Daha önce Black Shark 3 serisi akıllı telefon ile ilgili pek çok sızıntı gündeme gelmişti ancak bu sızıntılar arasında Black Shark 3’ün kamera sistemi yer almamıştı. Şimdi gelen görsele göre artık Black Shark 3’ün üçlü bir kamera sistemine sahip olacağını biliyoruz.

Üçgen bir kamera yapısına sahip olan kamera, üç ayrı çözünürlükte harika detayları içerisinde barındırıyor. Bununla beraber görüntülenen kamera sisteminin net bir sonuç olduğuna hemen inanmak da doğru olmaz. Çünkü pek çok sızıntının gündemi meşgul eden iddialardan farksız olduğuna ne yazık ki hepimiz şahit olduk. Bu nedenle resmi bir onay gelmeden tamamen bu üçlü kameraya odaklanmak doğru olmayacaktır. Ancak gelen görsellere göre büyük ölçüde bu halde olabilir. Ya da bu duruma benzer bir görünüme de sahip olabilir.

Black Shark 3’ün Üçlü Kamera Sistemi

Oyun telefonu kategorisi içerisinde Xiaomi Black Shark’ın yeri elbette ki çok büyük. Bunun en önemli sebebi de, telefonun olağanüstü özelliklere sahip olmasıdır. Çünkü telefon genel anlamda çok stratejik bir öneme sahip ve bu çerçevede etkin özellikleri içerisinde barındırıyor. Son olarak ortaya çıkan sızıntılara bakıldığında da, Xiaomi Black Shark 3’ün ne kadar önemli olduğunu kolay bir şekilde fark edebiliyoruz. Buna en önemli sebep de, telefonun üçgen yapıda bir üçlü kameraya sahip olmasıdır.

Kamera sisteminin çözünürlük derecesinin yüksek olması ve son derece kaliteli çekimler yapması, oyun telefonu kullanıcılarının elbette ki dikkatini çekti. Genelde oyun telefonlarında bu özelliğe önem verilmemesine karşın, Xiaomi’nin attığı adım takdire şayan. Bununla beraber bir diğer husus da, telefonun RAM kapasitesinin yerinde olması. Etkin bir RAM kapasitesine sahip olan telefon, fiyat ve performans açısından muadillerine göre oldukça güçlü. Telefonun diğer detaylarının ise sızıntılar ile tekrar gündeme gelmesi beklenmektedir.