Black Shark 3 Pro 5G Dokunsal Oyun Düğmelerine Sahip Olacak

Black Shark 3 Pro 5G Dokunsal Oyun Düğmelerine Sahip Olacak

Oyun telefonu meraklıları için önemli bir akıllı telefon serisi olacak olan Black Shark 3, inanılmaz oyun efektleri ve tasarım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tanıtımının da kısa bir süre sonra gerçekleştirilmesi beklenirken, telefon ile ilgili bazı sızıntılar ortaya atılmaya başlandı.

Black Shark 3 akıllı telefon serisinin tanıtımının 3 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Oyun telefonu olan bir seri olarak piyasaya sürüleceği için, oyun meraklıları adına harika özellikleri içerisinde barındırıyor. Özellikle tasarımsal ve özellik açısından fiyat/performans noktasında beklentileri karşılaması beklenen telefon, 3 Mart tarihine tüm detayları ile birlikte açıklanacak.

Sızıntılar ile her detayı yavaş yavaş öğrenilmeye başlanan telefon, her açıdan önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Bu anlamda sızıntılar çerçevesinde ilk dikkat çeken konu, fiziksel oyun düğmeleridir. Pek çok alanda gerçekleştirilen sızıntılar ile telefonun fiziksel oyun düğmesine sahip olacağı belirtildi. Herhangi bir gecikmeye mahal vermeyen, bildirimlere duyarlı olan ikiz dokunsal düğmeler Xiaomi Black Shark 3 Pro 5G akıllı oyun telefonunda yer alacak.

Çok oyunculu oyunlarda ikiz dokunsal düğmelerin önemi fazla olduğu için, bu tarz bir akıllı oyun telefonunda desteklenmesi olağan. Böylece Black Shark 3 Pro 5G akıllı telefonunda iki dokunsal düğmeye oyun performansının elde edilmesi için yer verilecek.

Xiaomi Black Shark 3 Pro 5G Oyun Telefonunun İkiz Dokunsal Düğmeleri

Black Shark 3 Pro 5G için ortaya atılan dokunsal düğmeler için bazı çevrimiçi posterler paylaşıldı. Bu posterlerde dokunsal düğmelerin her türlü değerine yer verildi. Oyunu kontrollü ve özellikli bir şekilde oynamak adına iki yanda bulunan düğmeler, oyundaki performansı artıracak. Bu telefon ile zaten oyun kontrollerinin en üst seviyede iyileştirilmesi de hedeflenmişti. PUBG gibi dokunsal düğmeler ile harika deneyimler yaşanarak oynanabilecek oyunlar için önemli bir fayda ortaya çıkaracağı oldukça net.

2.1 mm ölçülerinde bir tuş kapağı ile Black Shark 3 Pro 5G bünyesinde yer alacak düğme, 1.5 mm ölçülerinde bir tuşu içerisinde barındıracak. Kullanıcılar dilerlerse kendi isteklerine göre bu tuşları programlama şansına da sahip olabilmektedirler. Aynı zamanda diğer sızıntılar göz önünde bulundurulursa, telefonunda 4720 mAh batarya kapasitesi ve 65W hızlı şarj teknolojisi ile gelmesi bekleniyor.