Black Shark 3 AnTuTu’da Rekor Kırdı

Black Shark 3 AnTuTu'da Rekor Kırdı

Redmi ve POCO gibi Xiaomi’nin bir alt markası olan Black Shark, çıkardığı oyun telefonları ile oyun tutkunlarının kalbini çalıyor. Oyun telefonlarından beklenen, “performans” olduğu için, telefon alırken en çok performans durumuna dikkat ediliyor. Black Shark 3 de daha çıkmadan oyun telefonu meraklılarının böylece kalbini çalmış olmaktadır.

3 Mart tarihinde piyasaya sürülmesi dört gözle beklenen Black Shark 3, Xiaomi’nin en önemli alt markası olan Black Shark’ın değerli telefonları arasında yer almaktadır. Özellikle son haftalarda bu telefon ile ilgili sızıntıların artması, merak edilen sorulara da hızlı cevaplar getiriyor. Ancak burada önemli olan elbette ki telefonun performansı. İşte tam da bu noktada Black Shark 3’e olan rağbetin de artması beklenmektedir.

Black Shark 3’ün piyasaya sürülmemekle beraber, tanıtımının bile yapılmadığını biliyoruz. Ancak bu bekleyiş 3 Mart tarihinde sonlanacak. Akabinde burada önemli olan, telefonun beklentileri karşılayıp, karşılamayacağı. İşte Black Shark 3’ten beklenen performans ve değerlendirmeler de telefonun ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Çünkü telefonun Çin’de en önemli karşılaştırma yazılımı olan AnTuTu’dan aldığı puan, telefonun meraklılarını memnun etti. Üstelik aldığı puanlar da üst üste rekorların kırılmasını sağlıyor.

620.952 puan alarak AnTuTu’da inanılmaz bir başarı elde eden Black Shark 3, daha üretilmediği için bu puanı prototipi ile aldı. Birebir üretilen ve özellik eklemeleri yapılarak test edilen prototip sayesinde, 620.952 gibi yüksek bir puan alınmış oldu.

Black Shark 3 İle İlgili Ortaya Atılan Sızıntılar

Black Shark ailesinin en önemli üyelerinden biri olan Black Shark 3, 3 Mart tarihinde tanıtılacak. Ancak kullanıcıların bilgi talebinde bulunması da, bazı değerlendirmeleri ve sızıntıları ortaya çıkardı. Buna göre telefonun, Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile gelmesi bekleniyor.

5G destekli bir telefon olmasının yanında, 16 GB’a kadar RAM kapasitesinin olması da beklentiler arasında yer almaktadır. Bununla beraber 120 Hz ekran yenileme hızı, muhteşem özelliklere entegre olan QHD dokunmatik ekran özelliği ve 65W hızlı şarj teknolojisi, telefonun en önemli değerleri olacak gibi. Oyun telefonu olması sebebi ile de 5000 mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.