Xiaomi’den Beklenmedik Akıllı Saat Hamlesi

Xiaomi'den Beklenmedik Akıllı Saat Hamlesi

Xiaomi, beklenmedik şekilde “Watch Color” isimli akıllı saatini duyurdu. Akıllı telefon devinin beklenmedik şekilde bu denli tasarımı harika bir akıllı saat çıkarması, teknoloji severleri heyecanlandırmış durumda.

Xiaomi’nin açıkladığı “Watch Color” isimli akıllı saat, cinsiyet ayrımı olmayan “unisex” bir yapıya sahip. Saatin en önemli özelliği bu olmakla beraber, henüz fiyat veya detaylı özellikleri ile ilgili bir bilgi gelmedi. Yakın zamanda saatin diğer önemli bilgilerinin gelmesi beklenirken, bu saatin tercih edilme potansiyelinin üst seviyede olması hedefleniyor.

Akıllı telefon pazarında kendine büyük bir pay oluşturan Xiaomi, pazardaki yerini de yalnızca akıllı telefon ile kısıtlamadı. Bunun yanında giyilebilir teknoloji alanında yaptığı adımlar ile kendini geliştirmesi, firmanın en önemli artıları arasında gösteriliyor. Bu adımla çıkardığı “Watch Color” akıllı saat, giyilebilir teknoloji alanında gerçekleştirdiği beklenmedik adımlardan bir tanesi oldu.

Xiaomi’nin akıllı bileklik serisi ile kendini geliştirmesi ve bu çerçevede tercih edilme potansiyelini yükseltmesi, gerçekleştirdiği hedeflerini de değerli hale getiriyor. Bu anlamda çıkardığı yeni akıllı saatinin tutulmaması sürpriz olacak. Çünkü saatin tasarımı ve unisex bir yapıya sahip olması, cinsiyet ayrımı olmadan herkese hitap etmesine olanak sağlıyor.

Xiaomi’nin Duyurduğu “Watch Color” İsimli Akıllı Saat

Xiaomi, yeni nesil akıllı saatini duyurdu ancak bu yalnızca bir duyurudan ibaret kaldı. Çünkü saatin özellikleri, fiyatı veya rengi ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Xiaomi, özelliklerini şuan için açıklamadığı akıllı saati ile değişkenlik gösteren hedefleri önüne koyarak, farklılık oluşturmaya çalışıyor. Bu anlamda “Watch Color” ile cinsiyet ayrımı gözetilmeyen, farklı renk seçeneklerine sahip ve ayarlanabilir kordon avantajı kullanıcılara sunulacak.

Xiaomi’nin “Watch Color” ile ilgili herhangi bir ek açıklaması olmamakla beraber, bazı sızıntılar ise saat ile ilgili önemli detayları ortaya çıkardı. Buna göre akıllı saatin 1.39 inç ekrana sahip olup, dairesel özellik taşıyacağı; kalp atışı, ivmeölçer, barometre ve su geçirmezlik özelliğini de içerisinde barındıracağı aktarıldı. Açıklanan bu detayların hemen hemen tüm akıllı saatlerde olması, bu özelliklerin kesinlikle Watch Color’da mevcut olacağını gösteriyor. Herhangi bir teknik özellik veya fiyat bilgilendirmesi olmamakla beraber, “Watch Color” isimli saatin 3 Ocak tarihinde Çin’de satışa çıkarılacağı resmi olarak açıklandı.

Exit mobile version