Xiaomi Yeni Yıl İçin Özel Çıkartmalar Sundu

Xiaomi Yeni Yıl İçin Özel Çıkartmalar Sundu

Teknoloji tutkunlarının en çok talep ettiği markalardan biri olan Xiaomi, yeni yıl için sunduğu çıkartmaları ile kullanıcılarını sevindirdi. Buna göre Xiaomi’den yeni yıl için özel çıkartmalar yayımlandı.

Şirketler yeni bir yıla girdiklerinde her daim kullanıcılarına, müşterilerine veya misafirlerine yeni sürprizler sunmakla beraber, bu şekilde onlara yeni heyecanlar yaşatırlar. Bu tür avantajları kullanıcılarına sunan şirketlerden biri de Xiaomi olarak karşımıza çıkıyor. Çinli teknoloji devinin yeni yıl için sunduğu Vientiane New Year’s Day çıkartmaları, Xiaomi kullanıcılarına bu anlamda farklı heyecanlar yaşatmış oldu.

Yeni Yılın Gündemi MIUI 11

Geçtiğimiz ay, yani 2019’un Aralık ayında Redmi’nin maskotu olarak tanıtılan KINO, Redmi akıllı telefon markasının yüzü haline gelmişti. Redmi’nin maskotunun açıklanmasından önce de, MIUI 11 yavaş yavaş Xiaomi marka telefonların vazgeçilmezi olmuştu. Pek çok olağanüstü ekran özelliğini kullanıcılarına sunan MIUI 11, bu çerçevede pek çok kullanıcı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Çin’in teknoloji devi Xiaomi, kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatmak ve eğlenceli anlar sunmak için, Vientiane Screen isimli alana özel görsel fonksiyonlar ekledi. Bununla beraber çeşitli emoji seçenekleri de oluşturulduğu için, kullanıcılardan da bu duruma destek geldi.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında kullanıcılarına MIUI 11’in kararlı sürümünü sunan Xiaomi, bu konuda olağanüstü denebilecek seviyede olumlu dönütler aldı. Bu nedenle MIUI 11 güncellemesini sunduğu telefonları genişleten Xiaomi, böylece yeni yıl hedeflerinin bir kısmını da açıklamış oldu. Bu çerçevede düşünüldüğünde ise, Xiaomi’nin yeni yıl hedefleri arasında MIUI 11 sürümünü genişletmek de yer alıyor.

Xiaomi şirketinin arayüzlerinden olan MIUI 11’in kararlı veya BETA sürümünü alan telefonların sayısı 27’ye çıktı. Xiaomi ise bu anlamda kendini geliştirmeye devam ederken, ek özellikleri de akıllı telefonlarına getirmeyi sürdürüyor. Bahsedilen ek özellikler arasında yer alan frekans düzenleyici ve renk yönetimi ise, Xiaomi’nin gerçekleştirdiği çalışma alanlarından yalnızca birkaçı. Bunun üzerine pek çok konuda çalışmalar yürüten akıllı telefon üreticisi, teknolojik gelişmelere paralel olarak herkesin memnuniyetini kazanacak şekilde ilerliyor. 2020’nin bulunduğumuz ilk günlerinde hareketlilik başlasa da, bu hareketliliğin üst seviyeye çıkacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version