Xiaomi Redmi K30 5G Tüm Renk Seçenekleri İle Çin’de Satışa Sunulmaya Başladı

Xiaomi Redmi K30 5G Tüm Renk Seçenekleri İle Çin'de Satışa Sunulmaya Başladı

Xiaomi’nin alt markası konumunda olan Redmi, Xiaomi’den bağımsız olarak Redmi K30 serisinin halefi olan Redmi K30 5G’yi piyasaya sürdü. Çeşitli renk varyantları ile piyasaya sürülen bu telefon, görünüşe bakılırsa büyük oranda beğeni toplayacak gibi.

Redmi K30 5G, şuan ki duruma göre satışta ve satışta olduğu yerler de çeşitli. Telefonun çevrimiçi mağazalardan veya fiziksel mağazalardan tüm renk varyantları ile alınması mümkün. Aynı zamanda uygun RAM ve bellek kapasitelerinin tamamına dair model bulunduğu için, alımı konusunda herhangi bir problem ile karşılaşılmayacağı da kesin. Mavi, mor, kırmızı ve beyaz olmak üzere pek çok farklı çeşide sahip olan telefon, üstün özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Xiaomi’nin markası olan Redmi, K30 5G’yi piyasaya sürdüğünde en çok talep edilen ve popüler olan modeli, 6 GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip model oldu. Popüler olan bu ürün, 1999 Yuan etiketi ile satışa çıkarılırken, 285 Dolara tekabül etmektedir. Bunun yanında güçlendirilmiş diğer bir model ise 8 GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olan. Bu modelin Yuan karşılığı 2599 olurken, Dolar karşılığı ise 370. Ek olarak 8 GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip olan model ise henüz piyasaya sürülmedi. Bunun için biraz daha beklemek gerekecek.

Redmi K30 5G ve Pazara Etki Eden Özellikleri

Redmi K30’un akıllı telefon genelinde üst ve orta menzile sahip olmasına ek olarak, Qualcomm’un X52 modemine uyumlu olması, 5G işlemciyi de ön plana çıkardı. Bu işlemci ise Snapdragon 765G özelliğine entegre bir şekilde çalışmaktadır. Ekran özelliklerine ve gelişimine bakılacak olursa FHD çözünürlükte olduğu da gözlerden kaçmıyor. Bunun yanında göze çarpan diğer özellik ise 120 Hz ekran yenileme hızının bulunması.

6.67 inçlik bir LCD panele sahip ekran, oldukça büyük bir özelliği gün yüzüne çıkarıyor. Fotoğraf çekilmesi açısından da arka tarafta 64 MP çözünürlükte bir ana kamera bulunuyor. 30W’a kadar hızlı şarj özelliğini de söylemeden geçemeyiz. Bu nedenle günümüzde en önemli akıllı telefonlar arasında yer alacağı da açık bir şekilde göze çarpmaktadır.

Exit mobile version