Xiaomi Pocophone F2 Tanıtımı Çok Yakında Gerçekleşebilir

Xiaomi Pocophone F2 Tanıtımı Çok Yakında Gerçekleşebilir

Xiaomi’nin alt markası olan Pocophone, 2020 yılında yeni bir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunun için ise bir tanıtım gerçekleştirecek. Tanıtımı gerçekleştirilecek olan telefon ise Pocophone F1’in halefi Pocophone F2 olacak.

Pocophone F2 akıllı telefonunun tanıtımı için geçen yılın son aylarında bir söylenti ortaya atılmıştı. Kanıtlanan bu söylentiye göre de Pocophone F2’nin tanıtımının 2020 yılında yapılması bekleniyor. Üstelik bunun en önemli tarafı, Pocophone şirketinin global başkanı Alwin Tse tarafından dile getirilmesidir. Ancak şuan net bir bilgi ortaya konulmasa da, Pocophone F2’nin yakında tanıtımının yapılması bekleniyor. Pocophone severlerin büyük bir merakla beklediği bu telefon, özellikleri ile de pek çok akıllı telefona taş çıkartacak cinsten.

Pocophone F2’nin Beklenen Özellikleri

Ortaya konulan ve doğrulanmadığı için kesin denilemeyen raporlara göre, Xiaomi’nin alt markası olan Pocophone, Pocophone F2 için bir ticari marka başvurusunda bulundu. Tipster tarafından ortaya konulan belgelere göre ise, Pocophone F2’nin lisansının kimse tarafından alınmaması için başvuruda bulunulduğu yönünde sonuçlar var. Böylece Pocophone F1’in muadili olan bu telefon, şuan için geliştirilme aşamasında olduğundan dolayı, yakında telefon ile ilgili büyük adımların atılması bekleniyor.

Raporlar ve çıkarımlara bakıldığında, Xiaomi’nin alt markası olan Pocophone, Pocophone F1’den sonra, Pocophone F2’yi çok kısa bir süre içerisinde tanıtabilir. Bu detayları öngören ve yakın zamanda tanıtımın gerçekleştirildiği söyleyen platform ise Gsmarena. Zaten Pocophone F1, kullanıcıları tarafından çok beğenilen bir telefon olup, özellikleri ile de çeşitlilik gösteriyordu. O zamanlarda telefonun bir halefi çıkması gündeme geldi. Şimdi de Pocophone F1’in halefi olan Pocophone F2’in tanıtımının kısa sürede yapılması bekleniyor.

Tahmin edilenler ve ortaya konulan raporların tamamı doğru ise, Pocophone F2’nin yakında tanıtımının yapılması bekleniyor. Telefonun isminin ise uluslararası anlamda Pocophone F2 olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor. Ancak Hindistan pazarında ise telefon Poco F2 olarak bilinmektedir. Bunun en önemli sebebi ise, Pocophone F1’in bu şekilde bir izlenim ile ilerlemesidir. Zaten ilerleyen günlerde telefonun resmi tanıtımının yapılması ile beraber bazı şeylerin çok daha net bir şekilde elde edilmesi sağlanacak.