Xiaomi MIUI 12’yi 2020’nin 3. Çeyreğinde Yayına Çıkaracak

Xiaomi MIUI 12'yi 2020'nin 3. Çeyreğinde Yayına Çıkaracak

MIUI 11 arayüzü ile Xiaomi kullanıcılarını memnun eden ve buna ek olarak MIUI 12 hazırlıklarına da başlayan Xiaomi, resmi açıklama ile bu konuda ortaya atılan spekülasyonlara son noktayı koydu. Artık MIUI 12 2020’de yayına çıkacak.

Xiaomi akıllı telefon üreticisi, başarıyla sunduğu MIUI 11 sonrasında artık onun halefi olan MIUI 12’yi yayına çıkaracağını resmi olarak açıkladı. Bunun için belirtilen zaman 2020 olsa da, 2020’nin son çeyreğinde gerekli olan arayüzün yayına çıkarılması bekleniyor. Ancak bu konuda daha fazla bir detay var mı? Maalesef. Xiaomi sadece bu konuda bir MIUI 12 logosu yayımladı. Weibo’da yayımlanan bu logo ile Xiaomi, sevenlerini heyecanlandırmakla beraber, geleceği tarihi de açıklamış oldu. Şimdi meraklı bir şekilde 2020’nin üçüncü çeyreğinin gelmesi ve MIUI 12 arayüzünün yayına çıkarılması bekleniyor.

MIUI 11 arayüzü bildiğiniz üzere geçtiğimiz yılın Ekim ayında açıklanmıştı. Global anlamda yayına çıkarılması geçtiğimiz yılın Ekim ayı olduğu için, MIUI 12’nin de o ayda yayına çıkarılması bekleniyor.

MIUI 12’nin Meraklı Bekleyişi Başladı

Sistem genelinde karanlık mod, her daim açık ekran ve Mi Lan Pro sistem yazı fontunu, MIUI 11 ile Xiaomi akıllı telefonlar kazanmıştı. Bununla beraber yeni seçeneklerle animasyonlar, duvar kâğıtları ve bunlara ek olarak çeşitli temalar MIUI 11 arayüzü ile gelmişti. Bilet alımında yardımcı olması adına, rezervasyon işlemlerini hızlı ve kolay hale getirmek için Mi Go Travel paketi de duyurulmuştu.

Şuan için yalnızca Weibo’da bir logo açıklanmasından başka bir şey olmadığı için, tahmin edilen tüm detaylar yalnızca bir spekülasyon olacak. Açıklanması beklenen zaman ve arayüzün ismi bilinmekte olup, gelecek zamanlarda bu konu ile ilgili yeni detayların da ortaya çıkarılması bekleniyor. Çünkü sürekli gelişen özellikler Weibo sosyal paylaşım sitesinde sızıntılar çerçevesinde yayımlanıyor. Bu nedenle yeni gelişmelerden sıklıkla haberdar olacağımızı söyleyebiliriz.

Bunun yanında diğer bir husus ise MIUI 12’nin akıllı telefonlara getireceği veya götüreceği özellikler. Çünkü bazı olumsuz durumların da Xiaomi marka akıllı telefonlardan gitmesi, yerine yeni ve üstün özelliklerin gelmesi bekleniyor.