Xiaomi Mi Watch’a Yeni Bir Güncelleme Geldi

Xiaomi Mi Watch'a Yeni Bir Güncelleme Geldi

Xiaomi’nin en önemli akıllı saatlerinden biri olan ve giyilebilir teknoloji alanındaki önemli adımlar arasında yer alan Xiaomi Mi Watch, yeni bir güncelleme alarak bu alandaki en önemli akıllı saatlerden biri konumuna geldi.

Xiaomi Mi Watch için gelen güncelleme, akıllı saate pek çok işlevlik getireceği gibi, yeni özellikler de kazandıracak. Eklenen fonksiyonlar akıllı saatin kullanımına doğrudan etki edeceği için, kullanıcılar bu güncellemeden memnun olacak. Bu saat şuan için küresel pazara açılmadı ve yalnızca Asya pazarında faaliyette. Dil seçenekleri olmadığı için de, küresel anlamda satışı imkân dâhilinde değil. Bununla beraber saat küresel anlamda faaliyete geçirildiğinde, yeni fonksiyonlar bu yeni güncelleme ile ortaya çıkacak. Ortaya çıkan bu güncellemelerden detaylı bir şekilde aşağıda bahsedeceğiz.

Xiaomi Mi Watch’a Gelen Yeni Güncelleme İle Elde Edilen Fonksiyonlar

Xiaomi’nin en önemli akıllı saati konumunda olan ve sürekli gelişime açık olacağı da belirtilen Xiaomi Mi Watch, küresel anlamda pazara sunulduğunda, aşağıdaki fonksiyonları kazanacak:

Güncellenmiş özellikler, yenilenen fonksiyonlar ve etkin hususlar, Xiaomi Mi Watch ile kullanıcılara sunulmaktadır. Yukarıda bahsedilen fonksiyonlar da akıllı saate eklenerek, elde edilmesi beklenen faydaların da üst seviyeye çıkması bekleniyor. İlerleyen günlerde bu hususlarda daha etkin değerlerin ortaya çıkarılması bekleniyor.

Xiaomi Mi Watch pazara sunulduğu günden itibaren Asya’da aktif bir satış değerine ulaştığından dolayı, yakında küresel pazara tamamen sunulması bekleniyor. Zaten henüz küresel pazarda yer alması için dil seçenekleri bulunmadığı için, Asya pazarı dışında kullanılması şuan için imkân dâhilinde değil. İlerleyen günlerde ise Xiaomi Mi Watch ile ilgili net değerlendirmelerin gelmesi bekleniyor. Bu güncelleme ise değerlendirmeler açısından çok önemli bir yere sahip.