Xiaomi Mi Watch Color Fiyatı Belirlendi

Xiaomi Mi Watch Color Fiyatı Belirlendi

Son günlerde beklenmedik bir şekilde açıklanan Mi Watch Color, Xiaomi severlerin dikkatini çekmişti. Ancak günlerdir fiyatı veya özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi verilmediği için, bekleyenler oldukça meraklandılar. Açıklanan bilgilere göre ise artık Xiaomi Mi Watch Color’ın fiyatı belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan akıllı saat, görenleri heyecanlandırdı, ancak herhangi bir bilgi alınamadığı için, tüm bunlar heyecandan ibaret kaldı. Son dakika bilgilerine göre ise artık Xiaomi Mi Watch Color’ın fiyatı açıklandı.

1.39 inç ekran özelliğine sahip olan akıllı saat, 454 x 454 ekran çözünürlüğünü içeriyor. Aynı zamanda akıllı saatin 50 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliği, satın alacaklar için önemli değerler arasında yer almaktadır. İnce bir çerçeve içerisinde şık tasarıma sahip olan Xiaomi Mi Watch Color, şık ve sade oluşu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Xiaomi’nin Mi Band serisinin çok sevilmesi üzerine, şirketin bu şekilde bir adım atması ise herkesi mutlu etse de, saatin özelliklerinin tamamının ne olduğu henüz öğrenilmiş değil.

Xiaomi Mi Watch Color Fiyatı Ne Kadar?

420 mAh batarya kapasitesine sahip olan akıllı saat, 2 haftalık kullanım imkânı verdiği için, kullanacak olan teknoloji tutkunları açısından çok önemli bir özellik olacak. Bu sayede sürekli şarj sorunu ile karşılaşılmayacağı için, akıllı saatin kullanımı da oldukça kolay olacak. Bahsedilen özellikler çerçevesinde hareket edilecek olursa, Xiaomi Mi Watch Color’ın fiyatı cazip denebilecek seviyede. 115 Dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması beklenen akıllı saat, burada bahsedilenlerin dışında pek çok özelliği de içerisinde barındıracak.

Çin’in en önemli sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Weibo’da yayımlanan habere göre belli olan fiyat, Xiaomi severleri fiyat konusunda kararsız bıraktı. 115 Dolar olan fiyatına has özellikleri içerisinde barındırması beklenen akıllı saat, modern teknikler ile de donatılmış halde. Temassız işlemler için NFC, konum için GPS ve uzun süreli kullanım için 420 mAh batarya kapasitesine sahip akıllı saat, şuan için teknoloji tutkunlarını heyecanlandırmış durumda. Uluslararası pazarda satışı olmayan bu akıllı saat, Çin’de ise şuan itibari ile satışa sunulmuş durumda.