Xiaomi Mi Mix Alpha Çok Yakında Satışa Çıkabilir

Xiaomi Mi Mix Alpha Çok Yakında Satışa Çıkabilir

Son zamanlarda Xiaomi Mi Mix Alpha’nın çıkış tarihi ile ilgili pek çok bilgi yayımlandı. Bu bilgilere göre tezat sonuçlar da elde edilmesine rağmen, Mi Mix Alpha’nın çıkışı çok da uzun sürmeyecek.

Xiaomi, Mi 9 Pro 5G’yi satışa çıkardı ve bu telefon ile ilgili Çin’de oldukça olumlu sonuçlar elde edildi. Ancak şuan için ülkemizde Mi 9 Pro 5G satışı mevcut değil. Bu anlamda bakıldığında ise Mi 9 Pro 5G’nin tanıtımının yapılıp, Çin’de satışa çıkarılmasına rağmen, Mi Mix Alpha ile ilgili herhangi bir adım atılmış değil. Ortaya atılan iddialar dışında herhangi bir bilgi bulunmamasına karşın, Xiaomi Mi Mix Alpha’nın çıkış tarihinin yakın olduğu tahmin ediliyor.

Mi Mix Alpha’nın üçüncü sınıf perakendeci şirketler tarafından listelenmesi sonucunda elde edilen sonuca göre çıkış tarihinin çok uzamayacağı aşikâr. Bu nedenle şuan için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Üçüncü sınıf perakendeci şirketlerin Mi Mix Alpha’yı listelemiş olması, onun satın alınabilir olduğunu da göstermez. Çünkü şuan için henüz satışa hazır bir telefon değil.

Xiaomi Mi Mix Alpha Detayları

2280 Dolar fiyat ile satışa sunulması beklenen telefon, Xiaomi’nin en pahalı amiral gemileri arasında zirvede yer alıyor. Küresel bir satış ile piyasaya sürülmeyeceği için, satışa çıkarıldığı anda kısıtlı ve yalnızca Çin’e özgü olması planlanıyor. Telefonun çıkış tarihi olarak Aralık ayı gösterilmiş olmasına rağmen, tasarımsal zorluklar sebebi ile şuan için telefonun çıkış tarihi ileri bir zamana ertelendi.

Qualcomm Snapdragon 855+ işlemcisine sahip olan Mi Mix Alpha, 5G teknolojisi ile uyumlu bir telefon olacak. 512 GB olan depolama alanı ile beraber, 12 GB RAM’e sahip olduğu için, devasa bir veri deposu olarak görülüyor. 4050 mAh batarya kapasitesine sahip olan bu olağanüstü telefon, 40W hızlı şarj kablosuna sahip olacak.

Cihazın 4 tarafı da ekran olduğu için, herhangi bir ön kamerası bulunmuyor. Aynı zamanda AMOLED ekran özelliğine sahip Mi Mix Alpha, 2088 x 2250 piksel çözünürlüğünü içerisinde barındırmaktadır. Yakın zamanda burada bahsedilenlerden çok daha fazla özelliklere sahip olarak çıkması planlanan telefon, Xiaomi’nin en pahalı amiral gemisi olacak.