Xiaomi Mi Mix 2S Android 10 Tabanlı MIUI 11 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi Mix 2S Android 10 Tabanlı MIUI 11 Güncellemesi Aldı

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Xiaomi Mi Mix 2S için bir kararlı MIUI 11 güncellemesi yayımlanmıştı. Ancak bu güncelleme şuan ki gelen güncellemeden farklı olarak Android 10 içermiyordu. Çünkü güncelleme Android 9 Pie işletim sistemi çerçevesinde gelmişti.

2019 yılının Ekim ayında MIUI 11 tabanlı Android 9 Pie güncellemesi alan Xiaomi Mi Mix 2S, şuan Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi aldı. Üst üste gelen Android 10 tabanlı olan kararlı MIUI 11 güncellemeleri, Mi Mix 2S’e gelmeseydi, Mi A serisindeki gibi pek çok problem ile karşı karşıya kalınabilirdi. Bu problemler ile karşı karşıya kalınmadan, şuan itibari ile Xiaomi Mi Mix 2S için Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi geldi.

Bugün itibari ile Xiaomi Mi Mix 2S için resmi anlamda bir MIUI 11 güncellemesi gelmiş oldu. Güncellemenin mevcut olan sürümü MIUI 11.0.1 olarak karşımıza çıkmakla beraber, Android 9 Pie değil de, Android 10 işletim sistemine dayanıyor. Güncelleme günlüğü ise bazı üçüncü taraf uygulamaların entegre olma problemi nedeniyle daha önceden yüklenmediği de ortadadır.

Xiaomi Mi Mix 2S İçin Gelen Android 10 Güncellemesi

MIUI 11 sürümü Android 10 ile beraber telefonlara gelince; yeni ses efektleri, çeşitli alarmlar, Mi Go ile birlikte seyahat paketi ve karanlık mod gibi özellikler, telefona entegre bir hal alacaktır. Bunun yanında pek çok Android 10 özelliği de sisteme entegre olduğu için, bahsedilen özelliklerin yanında pek çok özellik Mi Mix 2S’e getirilmiş olmaktadır.

5.99 inç bir ekrana sahip olan Xiaomi Mi Mix 2S, 2160 x 1080 piksel çözünürlüğü de içerisinde barındırmaktadır. Full HD olan ekran aynı zamanda LCD tam ekran ile beraber gelmektedir. Aynı zamanda telefon Qualcomm Snapdragon 845 AIE yonga seti ile beraber güçlendirilmiş bir telefondur. Bununla beraber akıllı telefonun batarya kapasitesi 3400 mAh olarak karşımıza çıkıyor. Böylece Xiaomi’nin son Android 10 tabanlı güncellemesi Mi Mix 2S’e gelmiş oldu ve ilerleyen zamanlarda yeni güncelleme gelen akıllı telefonların sayısının da artması bekleniyor.