Xiaomi Mi Band 5 Saatlerden Farksız Olacak

Xiaomi Mi Band 5 Saatlerden Farksız Olacak

Xiaomi ailesinin bir serisi olan Mi Band, her cihazı ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Bu tür bileklikler ile kullanıcıların talep ettiği pek çok özelliğin sağlanması, yeni serilerde de istenilen performansın olacağını göstermektedir.

Xiaomi ailesine yeni katılacak olan Mi Band 5, Mi Band 4’teki başarı sebebi ile kullanıcılar tarafından heyecanla bekleniyor. Çünkü geçtiğimiz yılda satışa sunulan Mi Band 4, oldukça beğeni kazandı ve satış hacmi de oldukça yüksek bir özellikteydi. Agresif olarak adlandırılabilecek bir fiyat skalası çerçevesinde piyasaya sürülen Xiaomi Mi Band 4, herkesin kolay bir şekilde tedarik edebileceği bileklik oldu.

2019 yılında Mi Band serisi ile beraber giyilebilir teknoloji pazarında büyük bir ivme kazanan Xiaomi, her geçen zamanda yeni teknolojileri şirkete entegre etmeye başladı. Zaten geçtiğimiz yıldaki bu başarı, markalaşma açısından 2020’de de yükselerek sürmesi bekleniyor. Buna ek olarak bu yıl kısa zaman sonra çıkarılacak olan Xiaomi Mi Band 5, özellikleri ile kullanıcıları şimdiden sevindirmeye başladı.

Beklenen Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

1.2 inç ekran boyutu olan Xiaomi Mi Band 5, renksiz ekran özelliğini de içerisinde barındırıyor. Mi Band 3 ve Mi Band 4’ten sonra ekran büyüklüğü kademeli olarak arttığı için, Mi Band 5’te de oldukça büyük denebilecek bir ekran bulunmaktadır. Ekran boyutunun büyümesi, cihazın işlevselliğini de artıracak. Aynı zamanda normal saatlerden farklı görünmeyecek olan Mi Band 5, bu özelliği ile kullanıcıları meraklandırıyor. Aynı zamanda Mi Band 5’te, NFC desteğinin de bulunması beklenmektedir. Mi Pay ile tek ödeme seçeneğini içerisinde barındıran Mi Ban 4’ten sonra Mi Band 5’te, pek çok ödeme seçeneği bulunacak.

Google Pay ve daha pek çok ödeme seçeneğini içerisinde barındırması beklenen Xiaomi Mi Band 5, bu çerçevede oldukça özellikli bir bileklik olacak gibi. Xiaomi’nin bu güzide bilekliğinin, giyilebilir teknoloji pazarındaki en büyük adımlardan biri olacağı söyleniyor. Aynı zamanda Mi Band 5’in Çin’de 25 Dolar ile satışa sunulması da beklenmektedir. Uluslararası anlamda satışa sunulunca ise belirtilen 25 Dolarlık fiyatın da artması öngörülmektedir.