Xiaomi Mi A3’e TWRP Nasıl Kurulur?

Xiaomi Mi A3'e TWRP Nasıl Kurulur?

Android One programı bünyesinde çalışan Xiaomi Mi A3, popülaritesi oldukça yüksek bir telefondur. Android girişiminin bir parçası olan telefon, Android One programındaki üçüncü telefon konumundadır.

Telefon, Avrupa ve Hindistan’daki kullanıcılar tarafından oldukça iyi bir şekilde karşılandı. Üçüncü sınıf geliştiriciler de bu çerçevede yeni özellikleri telefona entegre ederken, Xiaomi’den de dev bir adım geldi. Buna göre telefon TWRP desteği aldı.

TWRP kullanmanın çeşitli avantajları bulunur ve bu sebeple oldukça değişken özellikli bir kök dizini, kök erişimi elde etmenin yanında farklı modların flaşlanması açısından avantaj sağladığı ortadadır. Sistem yedeklemesinin neticelendirilmesi ve geri yükleme yeteneğinin oluşturulması açısından oldukça avantajlı olduğu da söylenebilir. Tüm bunların yanında TWRP; kullanıcıların, belirli Mod’ları yanıp sönme sureti ile Android sisteminde değişiklik yapmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda GUI tabanlı özel bir kurtarma olarak da adlandırılır.

Xiaomi Mi A3 ve Özellikleri

293 PPI piksel yoğunluğu ile beraber, 6.08 inç Süper AMOLED ekrana sahip olan telefon, Corning Gorilla 5 ile korunmaktadır. Aynı zamanda telefonun güçlendirilmesi de Qualcomm Snapdragon 665 ile sağlandı. Telefonun arka kurulumuna bakıldığında ise 3 kameranın yer aldığı dikkatlerden kaçmıyor. Bu kameralar sırasıyla 48, 8 ve 2 MP çözünürlüğünde. Video görüşmeleri ile beraber selfie için de 32 MP öne kamera desteği de bulunmaktadır. 18W hızlı şarj teknolojisine ek olarak 4030 mAh batarya kapasitesi de telefonun en önemli değerleri arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi A3’e TWRP Yüklemesinin Yapılması

Xiaomi’nin en önemli telefonlarından biri olan Mi A3’e TWRP özelliğinin yüklenmesi, sınırsız olanaklardan faydalanmak ve cihazın özelleştirilmesini sağlamak için oldukça avantajlı sonuçları doğuracaktır. Yükleme şartları;

TWRP Yükleme Konusunda Adımlar