Xiaomi Mi 9T ve Redmi K20 İçin Android 10 Tabanlı MIUI 11 Dağıtılmaya Başladı

Xiaomi Mi 9T ve Küresel Redmi K20 Üniteleri Kararlı Android 10 Tabanlı MIUI 11 Alıyor

Bilindiği üzere Redmi K20, kararlı Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümünü geçen hafta Çin’de popüler hale getirmişti. Bu popülerliğe Xiaomi Mi 9T ve Küresel Redmi K20’de katılacak gibi duruyor. Küresel boyutta ROM’ları bulunan kullanıcılar, 2.2 GB büyüklükte olan bu sürümü OTA güncellemesi çerçevesinde zaten almaya devam ediyorlar.

Avrupa’da gerçekleşecek olan Android 10 tabanlı MIUI 11 versiyonu yapısının numarası MIUI V11.0.1.0.QFJEUXM olarak bilinmektedir. Aynı zamanda güncellemeyle gizlilik ile beraber konuma yönelik kontroller ve aynı çerçevede karanlık mod olarak bilinen Android 10 özelliği de gelecek.

Kullanıcılar buna ek olarak gelişmiş sistem kararlılığı, sesler, değerlendirilen görseller ile beraber, güncellenmiş MIUI 11 sürümünün tadını çıkaracaklar. Hintli olan kullanıcılar ise ödemelerde yerel güvenlik sistemlerini alacaklar. Süper yavaş veya süper hızlı olarak adlandırılan video kayıtları, TikTok’a özel filtreler ve süregelen animasyonlar ile çeşitli kamera özellikleri bu sürüm ile kullanıcılara sunulmaya devam edilecek.

Xiaomi Mi 9T ve Küresel Redmi K20 İçin Sunulan Android 10 Tabanlı MIUI 11

Xiaomi’nin yeni yıl hedeflerini yavaş yavaş gerçekleştirmeye başladığı şu günlerde çeşitli güncellemeler de MIUI 11 özelinde gelmeye devam ediyor. Bu nedenle şuan için gündeme gelen ve gerçekleştirilen Mi 9T ile beraber Küresel Redmi K20 için güncelleme olanağı, kullanıcıların çeşitli özellikler ile memnun edilmesini sağladı. Peki, bahsedilen telefonlar için gerçekleştirilen sistem günlüğü nedir?

Android 10 tabanlı kararlı MIUI 11 sürümü, Xiaomi Mi 9T ve Küresel Redmi K20 için yukarıdaki değerlendirmeleri göz önüne getirecek. İleriki günlerde Android 10 tabanlı MIUI11 güncellemesinin gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak daha detaylı açıklamaların olması bekleniyor.