Xiaomi Mi 8 Kararlı Android 10 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi 8 Kararlı Android 10 Güncellemesi Aldı

Xiaomi’nin en sevilen telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 8, aldığı Android 10 güncellemesi ile kullanıcılarını sevindirdi. Henüz Android 10 güncellemesi alamadığından dolayı, eleştirilere tabi tutuluyordu.

Xiaomi’nin Android 10 sürümünü alan son cihazı Xiaomi Mi 8 oldu. Güncelleme daha önce Çin’de piyasaya sürülmüş olmasına karşın, uluslararası anlamda henüz Mi 8 ile buluşamamıştı. Ancak yeni bir güncelleme ile artık Xiaomi Mi 8’in global varyantlarına Android 10 güncellemesi gelecek. Bu güncelleme MIUI 11.0.1.0 QEAMIXM numarası ile piyasaya sürüldü. Aralık ayının güvenlik sürümünü de içerisinde barındıran bu güncelleme, 1.9 GB boyutunda olacak.

Xiaomi Mi 8 kullanıcıları, yeni gelen bu Android güncellemesi ile pek çok güvenlik özelliğine de kavuşacak. Bunlar arasında; gelişmiş konum kontrolleri, sistem genelinde gelişmiş olan karanlık mod ve daha iyi gizlilik performansları ile beraber Android 10 özelliklerinin tamamı yer alıyor. MIUI 11’in yeni özellik eklemeleri henüz tüm telefonlara ulaşmadan, Android 10 güncellemesi aldığı için, Mi 8’de bulunacak. Değiştirilmiş görseller ve sesler ile beraber ileri seviyeye getirilmiş sistem kararlılığına ek olarak daha pek çok yenilenen MIUI 11 özelliği gelecek.

Xiaomi Mi 8’in Güncelleme Değişiklikleri

Xiaomi’nin en çok satan ve sevilen telefonlarından biri olan Mi 8, yeni Android 10 güncellemesi ile ön planda olmaya devam ediyor. Yukarıda da bahsedildiği üzere pek çok Android 10 ve MIUI 11 özelliğini kazandığı için, Mi 8 kullanıcıları oldukça mutlu. Peki, güncelleme değişiklikleri nelerdir? Bunlardan sizlere bahsetmeye çalışalım.

Yukarıda bahsedilen güncelleme kapsamında, Mi 8’in etkin kullanımında da bazı iyileştirmeler olacak.