Xiaomi Mi 10’un Tanıtım Posteri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 10'un Tanıtım Posteri Sızdırıldı

Xiaomi’nin uzun zamandır ses getiren Xiaomi Mi 10 amiral gemisi, Şubat ayının başlarında piyasaya sürülecek. Ancak daha piyasaya sürülmeden telefon ile ilgili pek çok sızıntı ortaya çıktı. Bu sızıntılardan bazıları gerçeği yansıtmasına karşın, bazıları da gerçek dışı olarak kayıtlara geçti.

Xiaomi Mi 10’un çıkış tarihinin önümüzdeki ay olacağını biliyoruz ancak Şubat ayının hangi günü olacağına dair kesin bilgiler mevcut değil. Elde edilen raporlarda belirtilene göre, Samsung’un Galaxy S20 serisi 11 Şubat’ta tanıtacağı için, bu tarihten önce olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tüm bunlara karşın Xiaomi’nin gerçek görüntüleri olarak iddia edilen bazı görsellerin ortaya atılmasının akabinde, Xiaomi Mi 10’un tanıtım posteri olacağı söylenen bazı görseller Weibo’da yayımlandı. Tanıtım posterinde, Xiaomi Mi 10’un 11 Şubat’ta tanıtılacağı söylenmekle beraber, telefonun arka tarafından da bir görsel yayımlandı.

Xiaomi Mi 10’un Sızdırılan Tanıtım Posteri

Sızdırılan tanıtım posterinde, telefonun tanıtımının tarihi ve tam olarak yeri de belirtiliyor. Buna göre Xiaomi Mi 10’un tanıtım etkinliği 11 Şubat’ta Pekin’de gerçekleştirilecek. Tanıtım posteri içerisinde yalnızca Xiaomi Mi 10 yok. Onunla beraber Xiaomi Mi 10 Pro’da yer alıyor. Her iki telefonun da siyah renk olarak arka tasarımı gösterilmiş durumda. Gösterilen posterde de olduğu gibi telefonun Xiaomi Mi Mix Alfa’daki gibi bir ekrana sahip olduğu söylenebilir. Bu ekran sarma ekran olarak belirtiliyor. Telefonun kamera sensörlerinin tam üzerinde, uzun bir şerit de mevcut.

Akıllı telefonun arka kasasına bakıldığında, Xiaomi Mi Mix Alfa’dan feyz alındığını açık bir şekilde söyleyebiliriz. Çünkü arka tarafta dikey olarak konumlandırılmış kameraların üzerinden ekran boyunca bir şerit gidiyor.

Kamera sensörlerinin üzerinden giden şeride dikkatli bir şekilde bakıldığında, iki mercek sonunda bir LED flaşın dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Üçüncü olan ve 108 MP çözünürlükte olan sensör, büyük ihtimalle lazer otofokus için bir modül olabilir. Bunun sonucunda da dördüncü mercek şeritte mevcut. Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun resmi tanıtımının yapılmasından önce ortaya çıkan bu sızıntılar, telefon hakkındaki merakı iyiden iyiye artırdı. Ancak 11 Şubat gelmeden bu merakın dinmeyeceği de kesin.

Exit mobile version