Xiaomi Mi 10’un İlk Gerçek Görüntüleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 10'un İlk Gerçek Görüntüleri Sızdırıldı

Aylardır adı sıkça duyulan ve özellikleri ile tüm Xiaomi severlerin hayallerini süsleyen Xiaomi Mi 10, sonunda gerçek görüntüleri ile Xiaomi tutkunlarının gözleri önüne serildi. Telefonun tasarımına bakıldığında ise bahsedilen özelliklerden çok daha farklı olduğu gözlemlenebiliyor.

Son zamanların en popüler telefonu olması beklenen Xiaomi Mi 10, üstün özellikleri ile yakın zamanda sevenlerine sunulacak. Bu zamana kadar aylardır çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen telefon, farklı özellikleri ile dikkatleri üzerine çektiği için, herkes bu telefonun tanıtımını ve piyasaya sürülmesini bekliyor. Geçtiğimiz saatlerde ise Xiaomi Mi 10’un ilk gerçek görüntüleri ortaya çıkmış oldu. Ama bu zamanda kadar tahmin edilen tasarımdan daha farklı bir tasarıma sahip. Telefonun görünümüne bakıldığında ise bu farklılıklar gözlerden kaçmıyor.

Xiaomi’nin en önemli amiral gemisi konumunda olan Mi 10, önümüzdeki aydan itibaren Xiaomi severlerin beğenisine sunulması bekleniyor. Şimdiye kadar pek çok sızdırılan bilgi ile telefonun renderini görüp, tahmin etsek de, gerçek görüntü, beklediğimizden biraz daha farklı.

Xiaomi Mi 10 ve İlk Canlı Görüntüleri

Bundan önce gerçekleştirilen sızıntılara göre telefonun yanlarında herhangi bir çentik, kesik veya kıvrım olması beklenmiyordu. Ancak gerçekteki düşünceden farklı bir tasarım mevcut. Ekran sızıntılardaki kadar temiz değil ve çeşitli çıkıntılar ile beraber çentikler var.

Bahsedilen sızıntının, Xiaomi Mi 10 Pro ile ilgili olma ihtimali de sıcaklığını koruyor. Bildiğiniz üzere iki model şeklinde piyasa sürülecekler. Zaten Xiaomi’nin başkanı da Mi 10’un Pro sürümünün olduğunu doğrular nitelikte bir açıklama yapmıştı. Bu nedenle önceki sızdırılan bilgiler Mi 10 için değil de Mi 10 Pro için olabilir. Yani sızıntıların doğru olma ihtimali de var.

Arka yüzüne bakıldığında ise tahmin ettiğimiz gibi bir görünümün olduğunu anlıyoruz. Arka sol üst bölümde dikey olarak konumlandırılmış 4 adet kameranın olması zaten bekleniyordu. Tüm bu bahsedilenlerin henüz doğruluğu da kesinleşmiş değil. Yani görüntüsü bulunan bu telefon, anlaşmadaki telefon olmayabilir. Zaten ilerleyen günlerde, Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro ile ilgili daha net sonuçların elde edilmesi, önümüzdeki ay da tanıtımının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Exit mobile version