Xiaomi Mi 10 Hakkındaki Tüm Söylentiler

Xiaomi Mi 10 Hakkındaki Tüm Söylentiler

Aylardır konuşulan ve henüz tanıtımı yapılmayan Xiaomi Mi 10, tüm söylentiler ile beraber popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Şubat ayında tanıtımının yapılacağı açıklanan amiral gemili telefonun, tahminlere göre 11 Şubatta tanıtımının yapılması bekleniyor.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro beraber piyasaya sürülmesi beklenen iki telefon ve bu telefonların ikisi de üstün özelliklere sahip. Bazı söylentiler ise tanıtımının yapılacağı telefonlara Xiaomi Mi 10 SE’nin de eklenmesi bekleniyor. Ancak bu telefon hakkında net bir bilgi ne yazık ki henüz elimizde yok. Tüm bunlar söylentilerden ibaret. Bu zamana kadar bir aylık süreçte pek çok teknik özelliğin Xiaomi Mi 10 serisi genelinde açıklanması, bekleyenlerin daha meraklı olmasını sağladı. Çünkü tüm yeni özellikler, kullanıcıları biraz daha heyecanlandırıyor. Ancak tüm bunların yanında ek olarak verilen bilgiler, sızıntılar sonucunda elde edildi. Birçoğu da spekülasyonlar sonucu piyasaya sürüldü. Böylece bilgilere tamamen güvenmek pek doğru olmaz.

Xiaomi Mi 10 Serisinin Tüm Sızıntıları

Xiaomi Mi 10, tasarım ve özellik bakımından Xiaomi’nin en üst seviyede olan telefonlarından bir tanesi. Amiral gemisi bulunan telefon, üstün özellikler ile sektöre şok bir giriş yaptı. Şuana kadar pek çok özellik piyasaya spekülasyon olarak girdiyse de, bu bilgilerin bazıları gerçek olabilirken, bazıları ise doğru olma ihtimali çok az olan bilgiler. Ancak her ne olursa olsun telefonun özelliklerinin piyasanın üzerinde olacağı kesin.

Bundan birkaç gün önce sızdırılmış olan posterde, Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtımı bulunuyordu. Bu tanıtımda gösterimi yapılan telefon Mi 10 ve arka tasarımı Xiaomi severleri heyecanlandırdı. Çünkü arka tasarımda dikey olarak konumlandırılmış 4 adet kamera bulunuyor ve böylece kameraların üzerinden bir şerit geliyor. Bu şerit, telefonun Mi Mix Alpha ile olan benzerliğini de artırmaktadır.

Xiaomi’nin en değerli telefonlarından biri olması beklenen Mi 10, 120 Hz ekran yenileme hızına sahip. Bu hız, Xiaomi telefonları ile ilgili seviyenin üzerinde. Bununla beraber diğer bir sızıntı ise, telefonun Qualcomm Snapdragon 865 SoC tarafından desteklenecek olması. Bu bilgi şuan için onaylanmış durumda. İleriki günlerde daha net bilgilerin çıkması da bekleniyor.

Exit mobile version