Xiaomi Mi 10 AnTuTu Performans Testine Girdi

Xiaomi Mi 10 AnTuTu Performans Testine Girdi

Xiaomi’nin yemi amiral gemilerinden biri olacak Mi 10, şaşırtıcı özellikleri ile beraber önümüzdeki ay piyasaya çıkacak. Şuan için yeni özellikleri pek çok sosyal medya platformunda sızdırılsa da, tüm özelliklerinin ne olduğuna yönelik net bilgiler elde edilebilmiş değil.

Tasarım ve özellikleri ile beraber pek çok detayı Weibo’da paylaşılan Xiaomi Mi 10, performans testi ile gündeme geldi. Performans testinden önce önemli olan tasarım olduğundan dolayı, öncelikli olarak tasarımdan bahsetmek gerekiyor. En önemli tasarım özelliği olan delikli ekran tasarımı, Xiaomi Mi 10’da buluşacak. Delik, ekranın sol tarafından bulunmakla beraber, arka tarafında ise 4 adet kamera olacak. Akra kameralar yan yana değil de dikey bir şekilde konumlandırılmış durumda. Bunun yanında ön taraftaki çerçevelerin de ince olması, Xiaomi severleri memnun edici durumların başın geliyor.

Tahmin etmenin zor olmadığı için, parmak izi okuyucunun ekranın altında olması bekleniyor. 90 Hz ekran yenileme hızını içerisinde barındıracak olan akıllı telefon, üst düzey çözünürlüklere denk bir şekilde 4 adet kamerayı bünyesinde bulunduracak. 4800 mAh batarya kapasitesine sahip olması beklenen telefon, 30W hızlı şarj teknolojisine de entegre olacak.

Mi 10’dan ziyade Mi 10 Pro’nun özellikleri ise biraz farklı. Mi 10 Pro’da 4500 mAh batarya kapasitesi bulunmakla beraber, 66W hızlı şarj teknolojisi bulunuyor. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan akıllı telefon, Mi 10’da olduğu gibi 4 adet arka kameraya sahip olacak ancak, burada en önemli olan nokta ise çözünürlük. Çünkü Mi 10 Pro’nun kamera çözünürlüğü, Mi 10’dan daha yüksek.

Xiaomi Mi 10 AnTuTu Performans Testi Sonucu Açıklandı

Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisine sahip olan Mi 10, AnTuTu performans testinden 560217 puan almış durumda. Bu puan şuan için belirlenmiş olsa da, puanın artması veya düşmesi zamanla gerçekleşebilir. Çünkü Xiaomi Mi 10 akıllı telefonun tasarımsal özelliklerinin tamamı bitmedi. İleriki günlerde yeni tasarım özelliklerinin de açıklanması bekleniyor. Konu ile ilgili daha pek çok önemli detay ortaya çıkabileceği için, Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun bu özelliklerinin detayları ile birlikte takip edilmesi gerekiyor.