Xiaomi Mi 10, 65W Hızlı Şarj Özelliğini Desteklemeyecek, Ancak 108 MP Kameraya Sahip Olacak

Xiaomi Mi 10, 65W Hızlı Şarj Özelliğini Desteklemeyecek, Ancak 108 MP Kameraya Sahip Olacak

Xiaomi Mi 10’un yeni özellikleri ve görüntüleri sızmaya devam ettikçe, Xiaomi severler de heyecanlanmaya devam ediyor. Bu özellik ve görüntülere yenileri eklendiği için, tanıtım yaklaştıkça, telefonun görünümünün tahmin edilmesi de kolaylaşmaktadır.

Ortaya çıkan görüntü ve özelliklerden Xiaomi Mi 10 açısından en önemlisi, akıllı telefonun 65W hızlı şarj özelliğini desteklemeyeceğidir. Bu konuda gelen bilgilere bakıldığında kullanıcılar biraz üzülebilir, ancak geçen yılki teknolojiden daha hızlı olduğu söylenebilir. Peki, kullanıcıların üzüldüğü konu nedir? Elbette ki Mi 10’un yavaş bir şarj teknolojisine sahip olacağı. Ancak bu duruma çok da üzülmemek gerekir. Çünkü bu teknoloji geçen yılkini geride bırakmış durumda.

Telefonun tanıtımının yaklaşması sonucunda sızıntılar da günaşırı olarak artmaya devam ettiği için, kullanıcıların bu sızıntıları takip etmesi oldukça normal. Çin’in sosyal medya platformlarından biri olan Weibo ise bu sızıntıların ağını genişletiyor. Weibo’da yer alan habere göre de Xiaomi Mi 10’un 48W hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı fark edilmektedir. Bu oran Mi 10 Pro’dan daha yavaş olsa da, Mi 9 serisinin tamamından daha üstün.

Xiaomi Mi 10’un Sızan Yeni Özellikleri

Xiaomi Mi 10’un, Mi 10 Pro’dan daha az hızlı şarj teknolojisine sahip olmasının aksine, daha yüksek kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı da sızan yeni bilgiler arasında. Ocak ayının ilk günlerinde açıklanana göre, Mi 10’un 4800 mAh batarya kapasitesine sahip olması beklenirken, Mi 10 Pro’nun batarya kapasitesinin 4500 mAh olacağı kesin olarak bilinmektedir. İki telefon için de kablosuz şarj özelliğinin aktifliği bilinmezken, eski modellere göre daha hızlı olacağı rahatlıkla söylenebilir.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro akıllı telefonlarının işlemcisinin Snapdragon 865 olması bekleniyor. Aynı zamanda her iki telefon, 108 MP değerinde birincil kameraya sahip olacaklar. Bundan önce Xiaomi Mi 10’un 64 MP kameraya sahip olacağı söylenmesine karşın, Weibo’da yayımlanana göre kameranın 108 MP olması bekleniyor. Bunlara ek olarak, her iki cihaz da kutudan çıkarken Android 10 altyapısına tabi olacaklar. Bu durum Xiaomi severleri heveslendireceğe de benziyor.