Xiaomi Black Shark 3 5G 16 GB RAM’e Sahip Olan İlk Telefon Olabilir

Xiaomi Black Shark 3 5G 16 GB RAM'e Sahip Olan İlk Telefon Olabilir

Xiaomi’nin Black Shark serisi oldukça başarılı bir performans sergilediği için, satış hacmi konusunda da her daim üst seviyede yer aldı. Şirket de bu çerçevede çok daha iyi sonuçlar elde etmek için, Black Shark serisini çeşitlendirdi.

Black Shark serisinin başarısına odaklanarak hareket eden Xiaomi, bu çerçevede serinin yeni telefonu olan Xiaomi Black Shark 3 5G’yi piyasaya sürecek. Bu telefondan da serinin diğer telefonları kadar başarı bekleniyor. Keza telefonun özelliklerine bakılırsa, önceki serileri kesinlikle aratmayacağını söyleyebiliriz. MIIT tarafından onaylandığına göre de yeni çıkacak ve RAM konusunda oldukça etkin olacak telefonun isminin Black Shark 3 5G olması bekleniyor.

Akıllı telefonun 5G teknolojisine uyumlu olması, onun gelecekte tercih edilmesine dair tek özellik değil. Çünkü bunun gibi daha pek çok farklı özellik de bulunuyor. Akıllı telefon piyasasına bakıldığında ve etkinliğe dikkat edildiğinde, aslında bu hususta ön plana çıkan özelliğin RAM olduğu açık. Çünkü Xiaomi Black Shark 3 5G’de tam olarak 16 GB RAM bulunacak. Bu özellik akıllı telefon piyasasında bir devrim olabileceği için, şuan kullanıcılar telefonun diğer özellikleri ve çıkış tarihini merak ediyor.

Xiaomi Black Shark 3 5G ve 16 RAM Teknolojisi

Akıllı telefonun içerisinde 16 GB RAM’in olması, bazı telefon kullanıcıları tarafından gereksiz olduğu yönünde eleştiriler aldı. Ancak telefonun yalnızca 16 GB RAM’i de bulunmuyor. Çünkü bunun yanında ekstra belleği de bulunduğu için, kullanıcıların tebrik edeceği özelliklerden bir tanesi oluşmuş durumda. Bu durum telefon için atılan adımlardan yalnızca biri olduğundan dolayı da, ileriki günlerde yeni adımların ve sızıntıların olması aşikâr. Çünkü bu tarz akıllı telefonlar merak edildikçe, piyasaya yeni sızıntılar çıkarılıyor ve büyük heyecan oluşuyor.

Telefonun ekstra bellek özelliğine sahip olması ve bu sebeple tercih edilmesi, en çok ön planda olan değerler arasında yer alıyor. Bu nedenle telefon piyasaya sürüldüğünde, bağlılık oranının da artması beklenmektedir. Şuan için Xiaomi Black Shark 3 5G’nin ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili bir kesin bilgi olmazken, detayların ileriki günlerde ortaya çıkacağı aşikâr.