Sızıntılara Göre Xiaomi Mi 10’un Render’i Ortaya Çıktı

Sızıntılara Göre Xiaomi Mi 10'un Render’i Ortaya Çıktı

Xiaomi’nin Qualcomm Snapdragon 865 modeli işlemcisine sahip akıllı telefonu olan Mi 10, sızıntılar ile birlikte tamamen resmedilmeye başladı. Render olarak adlandırılan bu özellik, cihazın sızıntılar sonucundaki halinin tahmin edilmesini sağlamaktadır.

Xiaomi’nin Şubat ayında piyasaya süreceği Mi 10 akıllı telefonu, piyasaya sürülmesi anından itibaren patlama yapması bekleniyor. Çünkü telefonun sızıntılar sonucunda bir render’inin oluşturulması, Xiaomi severleri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Render’de açıklanan görsellere bakıldığında, akıllı telefonun ön ve arka tarafının etkin bir şekilde yansıtılması, oldukça iyi sonuçları meydana getirmiş durumda. Çünkü telefon çok şık bir tasarıma sahip olacak gibi.

Çift deliğe sahip olması beklenen selfie kamera ile beraber kavisli ekran özelliği, Xiaomi Mi 10’un en önemli özellikleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda telefonun arka tarafının sol üst köşesinde, dikey olarak konumlandırılmış dört adet kamera bulunmaktadır. Bu kameraların çözünürlük dereceleri oldukça büyük olmakla beraber, üst düzey çekimlerin gerçekleştirilmesi de sürpriz olmayacak. Aynı zamanda bir de kameralara ek olarak LED flaş bulunmaktadır.

Xiaomi Mi 10’un Render’i Görenleri Hayran Bıraktı

Aylardır çıkması beklenen Xiaomi Mi 10, sızıntılar ile tanınmaya ve nasıl bir telefon olduğu fark edilmeye çalışılıyor. Ancak her geçen gün sızıntılara bir yenisi daha eklendiği için, telefonun tam anlamıyla tanınamadığı da açık. Bu nedenle yeni sızıntılar sonucunda teknoloji tutkunlarının gözlerinde canlanması için, Xiaomi Mi 10’un bir render’i yayımlandı. Bu render’e göre oldukça şık bir tasarım olduğu aşikâr. Çünkü telefonun ekran özellikleri ve kavisli oluşu, tasarımsal açıdan harika bir yapıya sahip olmasına yol açtı.

Telefonun ekran yenileme hızı, batarya kapasitesi ve hızlı şarj özelliği ile ilgili pek çok haber çıktığı için, herkes Xiaomi Mi 10’un bu özelliklerine hâkim durumda. Ancak açıklanan bu render ile herkesin beklemediği bir tasarım ortaya çıktı. Aslında hayal edilen de bu olmasına karşın, gerçek bir görüntü olması, teknoloji severler için ayrı bir heyecan oluşturdu. İleriki günlerde ise Xiaomi Mi 10’un diğer özelliklerinin tamamen ortaya çıkması, bu sayede yeni görüntülerin de meydana gelmesi bekleniyor.